2777
2789

ختم سوره واقعه رو انجام بده

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الغوث الغوث خلصنا من الپولدار یا رب😮

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

قال ماما بلا( ص) :

تلاش بسیار

هر شب ختم سوره واقعه

نماز اول وقت

قاطی نکردن مال حروم ب حلالی ک خدا بهتون داده هر چند کم باشه

بخشش و انفاق

ولی هر چی گفتم جدی بودا... من خودم نتیجش رو دیدم

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

اره عزیزم سوره کهف رو خودت با دست خودت بنویس بزار تو یه شیشه که دهانش گشاد باشه بدون سر بزار تو خونه مثل شیشه خیار شور فقط سرش رو نبند حتما جواب میگیری .من خودم امتحان کردم خدا شاهده الان ۴ ساله بی پولی نکشیدیم .امتحان کنید  به امید خدا جواب گرفتید برای عزیز ای منم دعا کنید 

و خدایی که به شدت کافیست.... 
چرا برعکس میگی میخای بنده خدا رو از پولداری خلاص کنی😂

😂برعکس بود؟خو چیزه من فرار میکنم🙄🏃‍♀️🏃‍♀️

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

۱-سه تا صلوات اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک سه تا صلوات

۲_هر روز بعد از نماز صبح ۱۱ مرتبه آیه ۲و۳ سوره طلاق  از  ومن یتق الله تا......قد جعل الله لکل شی قدرا

۳-هر روز بعد از نماز صبح ۱۰۰ مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم