2777
2789

سلام بچه ها.توشرایط سختی قرارگرفتم غیرازشماها کسیو ندارم که کمکم کنه.شوهرخواهره همسرم خونه خریدن.خیلی وقت پیش واین قضیه رو فقط من و شوهرم و مادرشوهرم میدونستیم.اون یکی دامادشون خبر نداشت.گفتن یکم به خونه برسیم و بعد به همه میگیم.گفتن کسی خبردارنشه.منم ب جون مامانم ب کسی حرفی نزدم ینی اصلا برام مهم نبود ک بخوام حرفشو بزنم.چندوقت پیش با همین شوهرخواهرش و خانوادش رفتیم مشهد باقطار.کوپه هامون بقل هم بود.شوهرم ک میگفت میرم دستشویی و بیام دیر میکرد من میدیدم رفته پیش خواهرش و دامادشون.هیچی نمیگفتم.تا اینکه دیروز یه بحثی بین ما پیش اومد که به دامادشون گفت بیاد خونمون.فهمیدم اون موقع که میرفته تو کوپه ی اونا داشتن پشت سرمن حرف میزدن که ینی من رفتم به همه گفتم اینا خونه خریدن.شوهرمم باور کرده.ولی اصلا حرفی ب من نزد.غیرازاین موضوع یه حرف دیگه ام بود که گفته بودن من گفتم ولی روحمم خبر نداشت.وقتی اینارو فهمیدم ازاینکه شوهرم منو محرم ندونسته که بهم بگه چه حرفایی خواهرو دامادشون پشتم گفتن خیلی ناراحتم.حالم ازش بهم میخوره.حس میکنم خیلی کوچیکم کرده پیش اونا.آخه چرا؟بخدااااااا قسم من خبرنداشتم و حرفی به کسی نزدم.حالم ازشوهرم بهم میخوره.ازچشمم افتاد بد جووور.دوروزه باهاش حرف نمیزنم.اونم همینطور

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای فقط از شوهرت حرصم گرفت

دوروزه هرچی نگاش میکنم فقط بانفرته.ازدستش اتیش گرفتم بخدا

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

بگو ثابت کن من گفتم وگرنه جلو همونا باید بیای عذرخواهی کنی

چه پررو و بی شعورررر

حالا شاخ غول شکستن؟ خونه خریدن دیگه😒😒

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بگو به شوهرت دیگه نه تو رو میخوام نه خانوادتو ولی باید کسی که گفته من بهش این خبر رو رسوندم بیاری رودر رو کنین باهام

کوتاه هم نیا 

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020