2777
2789
عنوان

خانماشماتاحالااینطورشدین؟؟

164 بازدید | 29 پست

سلام خانمامن چندشبه البته پارسال هم همین موقع هاخمین طورمیشدم موقع خواب تامیادخوابم ببره انگارکه ازچیزی بترسم یدفعه ازخواب میپرم بایدحتمایه نفرپیشم باشه تابخوابم اونم حتماروبه رومن بخوابه یابغلم کنه😢😢

کسی راهکاری بلده....دیشب یعنی باشوهرم قهرم کردم اینقدرازخواب پریدم که اومدبغلم کردتاخوابیدم...نمیخوام اینطورباشم

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

قبل خواب ایه الکرسی بخون و قران بالا سرت بزار دیگه راحت میخوابی

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه ما که شوهر و بغل نداریم مجبوریم خودکفا باشیم در نتیجه مثل خرس تا صبح میخوابیم     ...

عزیزم 😂😂

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
استرس داری گلم وضو بگیر بخواب ...یه قرص ارامش بخش بخور اگه خیلی اذیت میشی

چه قرصی بهتره...اخه چرافقط این موقع سال اینطورمیشم

نه دیگه ما که شوهر و بغل نداریم مجبوریم خودکفا باشیم در نتیجه مثل خرس تا صبح میخوابیم     ...

😂😂😂بخداوقتی اینطورمیشم ارزومه خونه مامانم باشم تاراحت بخوابم

خب برای مواقع قهر که خوبه😁😁😁 اما از شوخی گذشته من وقتی خیلی خستمه اینجوری میشم

اره ولی اگه یه موقع محل نده چی😢😢ن روزهاهم زیادم خسته نمیشم

چه قرصی بهتره...اخه چرافقط این موقع سال اینطورمیشم

گلم گل گاو زبان بخور یا شربت گلاب بهت ارامش میده

جواب نداد برو پیش یه دکتر عمومی یه قرصی برات مینویسه نخوری بهتره این قرصا اعتیاد اوره دیگه تا نخوری خواب نمیری 

شاااید دعا چیزی واست نوشتن من اعتقاد ندارم ولی دیدم زیاد 

ایت الکرسی بخون زیادم تلقین نکن 

من در اینجور موارد به خودم میگم نترس بابا مردن به این راحتیا نیس😂😂😂

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
قبل خواب ایه الکرسی بخون و قران بالا سرت بزار دیگه راحت میخوابی

مرسی عزیرم کاش خوب بشم...ولی سوالم اینه چرافقط این موقع ازسال

گلم گل گاو زبان بخور یا شربت گلاب بهت ارامش میده جواب نداد برو پیش یه دکتر عمومی یه قرصی برات مینوی ...

ممنون عزیزم...ولی خودمم باقرص موافق نیستم...من اصلابه مردن فکرنمیکنم اصلاتعجب میکنم چیزی نیست که بخوام بترسم ولی بدنم انگارکه شک بهش واردبشه اینطورمیشه...وقتی بغلم میکنه انگاردیگه جلوپریدنمومیگیره اروم میخوابم