2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا همینن میخوام کلا نرم طبیعی

بنظر من کار عقلانی تر اینه بگردی ماما خوب پیدا کنی ببینی کلاسایی قبل بارداری کجاست و کدوم بیمارستان همسرت میتونه کامل پیشت باشه و امادت کنه برای زایمان طبیعی

منم شنیدم کاش کسی که پیشش میره پیدا شه

ببین من دوستم نازایی داشت یه مدت پیشش میرفت میگفت انگار زیاد به دارو دادن معتقد نیست و این خوبه اتفاقا مزیت دیگش شوهرتم میتونه باهات بیاد داخل

مطبش شمس ابادی ساختمان قمرالدوله

ی جلسه برو پیشش ببین به دلت هست بری یا نه من قبلا سرچ کردم چی بدی ازش نگفته بودن رفتم همون ساختمون پیش معمارزاده نگفت سزارینت نمیکنم منو تا ماه 9کشوند اخرم طبیعی زایمان کردم,نخندین راستش از فامیل هنجنی خوشم نیومد نرفتم پیشش مردم بود فکر کردم کارم با زنه راه میفته که نیفتاد

شما برو بارداری اولتونه

عزیزم پس انشالله به راحتی زایمان کنیی

ممنون گلم 😍 

واقعا گفتنش راحته ولی طبیعی شجاعت میخواد هرچیم بیمارستان خوب و مامای خوب و شوهر کنارت و ...

اگه پیدا نکردم که همین کاری که گفتی باید بکنم چاره ای نیست ولی دعام کن دکترم راضی بشه وگرنه میرم دنبال دکتر مرد میگردم؛ دکترای زن خیلی احتیاط میکنن

ببین من دوستم نازایی داشت یه مدت پیشش میرفت میگفت انگار زیاد به دارو دادن معتقد نیست و این خوبه اتفا ...

دکتر من حسینی هستش اونم نه نگفت ، گفت بستگی به ماه زایمانت داره البته گفت ۲تومنم میگیرم واسه همین میدونم پولو بدم اوکیه ولی بازم ممکنه مثل شما بشه واسه همین گفتم تهش میرم زیر نظر دکتر مرد ماه آخرو؛

اره گلم بارداری اولمه ۲۸ هفتم

ممنون گلم 😍  واقعا گفتنش راحته ولی طبیعی شجاعت میخواد هرچیم بیمارستان خوب و مامای خوب و شوهر ...

طبیعی اگه اصول بلد باشه اصلا سختت نمیشه من پیج یه مامارو تو اینستا دارم اینقدر راحت زایمان میکننن

طبیعی اگه اصول بلد باشه اصلا سختت نمیشه من پیج یه مامارو تو اینستا دارم اینقدر راحت زایمان میکننن

اوهوم منم دارم چندتا پیج؛ ولی اکثرا تهران ؛ اصفهان مراکز اینطوری خیلی کمه؛ یه جورایی نیافتم