2777
2789
عنوان

چیکارکنم ممکنه هکم کنه😰

183 بازدید | 27 پست

من از یه اقایی که خدمات اینستا انجام میده یه سوال داشتم فقط همین بعد ایشون سرخود گفتن که هک شدی الان پیجتو امنیتی میکنم در حالی که من اصلا مربوط نبودو نمیخواستم بعد رمزمم سرخود برداشت بازیابی کرد سوالی که داشتمم اصلا جواب نداد حالادیشب اومده میگه ۴۵ تومن میشه کارایی که کردم 😐چیکارکنم حالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه گفت چون شمایی ۴۵ برا بقیه ۷۰ میزدم 😐منم پیجمو بستم کلا بلاکش کردم حالا دیدم باز پیام داده برگا ...

خودت رمزتو دوباره عوض کن ، رمزتو داره میاد آنبلاک میکنه خودشو، تهدید هم بکن که به پلیس فتا میگی

پول ندی بهش بگو من نخواستم این کارو بکنم خودت خواستی بدون اجازه من بشین تا پول بدم بهت عکس های سرباز تو گوسیت رو هم بردار که پس فردا بر نداره بگه 100 تومان بده تا پخشش نکردم

باشه تو خوبی