2777
2789
عنوان

اونایی که بچه دو ساله دارن بیان

94 بازدید | 9 پست

سلام مامانا 

پسر من دو سالشه خیلی اذیت می کنه همش بهونه می کنه همش نق می زنه پا می شم اشپزی کنم ماهیتابه بر می دارم گریه می کنه می گه بدش من قاشق بر می دارم همین وضع از ترسش فقط باید بشینم دست به هرچی می زنم مکافات داریم ، پدر من و باباش و در آورده، آرامش نداره نمی ره خودش بازی کنه همش داره نق می زنه انقدر صداش تو سرم همش عصبیم از زندگی سیر شدم باورتون نمی شه انقدر نا ارامه افسردگی گرفتم ،

آیا بچه شما هم همینجوریه؟!!  چکارش کنم؟

دختر منم دوسالشه دقیقا همینطوره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنهاس؟یا بچه دیگه ایم دارین؟اگه تنهاس طبیعیه میخواد یکی باهاش باشه همش.من وقتی دخترم مدرسس پسرم همینه چسبیده به من.دخترم که میاد دیگه راحتترم با اون سرگرمه کمتر به من میچسبه.اما وقتی خسته بشه یا شیر بخواد یا خوابش بیاد دوباره میاد به پر و پام میپیچه کنار گاز

بچه اولمه ، تو فامیل هیچی بچه نداریم ، هزینه مهد هم بالاست ندارم بذارمش مهد ، بخدا دیگه جونش و ندارم ...

مهد ارزونم هستا اگه طرفای خونتون همچی گرونه یذره برو پایینتر ارزونترم پیدا میشه پارکم که رایگانه دیگه اگه نزدیک خونتون هس روزی دو سه ساعت ببر بقیه روزو انرژیش خالی میشه دیگه

ARE YOU DUMB?? ...STUPID