2777
2789
عنوان

کمک کنین نمیدونم چیکارکنم

63 بازدید | 3 پست

سلام دوستان

خیلی سردرگمم کمکم کنید

من دانشجوی ترم 3علم اطلاعاتم همون کتابداری سابق .میخام انصراف بدم چون درسای این رشته برام خسته کنندس ازطرفی ب آینده شغلیش هیچ امیدی ندارم.ن کاری ن حرفه ن هنری دارم ک بعد انصراف ادامه بدم.استادامون میگن همین رشته بازارکارش خوبه ولی من باورم نمیشه.مشکلات مالیم خیلی بهم فشارآورده نمیدونم بمونم بخونم یابرم سراغ کاری.کلا حوصله هیچیم دیگ ندارم

تمومش کن، حداقل فوق دیپلم و بگیر حیفه، بعد اگه نخواستی ادامش نده، تغییر رشته بده یا برو دنبال یه کاری که بهش علاقه داری بچسب بهش سابقه کار جمع کن

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗

از بازار کار رشتت اطلاع ندارم ولی هیچ وقت تو بیحوصلگی تصمیم نگیر 

یکم تحمل کن و همین راهتو برو     تو ی موقعیت بهتر  تصمیم بگیر

مشکلات مالی رو الان همه داریم  ببین میتونی پاره وقت جایی مشغول بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🎀 کسب درآمد از مهارت و تخصص های خود بصورت دورکاری

🎀 انجام پروژه‌، پایان نامه و کارهای کلاسی شامل: ترجمه، تایپ، مقاله نویسی، برنامه نویسی، پروپوزال نویسی، حل تمرین، طراحی سایت، مشاوره و .....

🎀 برای لیست پروژه ها و اعلام همکاری به کانال ما بپیوندید

لینک کانال در تلگرام :

@myproject98