2777
2789

از دست زنداییم خسته شدم دائما نیش و کنایه بارم میکنه چند وقت پیش هم جلوی جمع به خاطر علاقه ام به گربه ها هرچی از دهنش دراومد بهم گفت بقیه هم نذاشتن جوابشو بدم حالا چند ماهه که بهش محل نمیدم نمیدونم تا کی باید ادامه بدم

رفت و امدت رو محدود کن 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع رابطه نه

کم کن رفت و امد رو

در ضمن همیشه جواب ادم ها رو بده حالا تو اون موقعیت نشد یه جای دیگه ولی خیلی آرام و مودبانه وگرنه تو دلت میمونه ک چرا جوابشو ندادن. البته اگر حق با تو بود

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

گربه ها؟چشونه؟

بگو حداقل من انسانیت دارم به حیوون زبون بسته غذا میدم بگو تو کجای دنیارو گرفتی؟؟؟

تو روحش محل بهش نذار کلا کاتش کن کسی ک فرهنگش با تو یکی نیست و میخواد حرفاش و تحمیل کنه بهت درجا کاتش کن 

بگو تو کی هستی که میخوای به خلق خدا بگی چکار کنن چکارنکنن اخه آدم عوضی پیامبر میگن موقع وضوش بوده با دستش آب گرفته گربه اب خورده این یه نقل تو گوگل سرچش کنید از اصحاب هست 

I'd walk straight through the bullet😏

تا پارسال که جلو جمع مسخره میکرد یا گوشه کنار بهم حرف میگفت ارتباطمو باهاش کم کرده بودم مثلا زیاد باهاش همکلام نمیشدم که چیزی بهم بگه یا کنارش نمینشستم که تو کارم فضولی کنه ولی بدتر شد طوری که آخرین بار که رفتم خونه مادربزرگم بهم سلامم نکرد خیلی اونروز اذیت شدم

گربه ها؟چشونه؟ بگو حداقل من انسانیت دارم به حیوون زبون بسته غذا میدم بگو تو کجای دنیارو گرفتی؟؟؟ ت ...

به خدا تو احادیث و روایات اسم گربه ها هست منم عاشق گربه هام ولی اون بیشعور چون از گربه میترسه به خودش اجازه میده به من بی احترامی کنه

به خدا تو احادیث و روایات اسم گربه ها هست منم عاشق گربه هام ولی اون بیشعور چون از گربه میترسه به خود ...

گور پدرش اعصابم و خراب کرد 

موندم تو ک جواب ندادی 

کلا میگما نباید اجازه بدی کسی بهت بی احترامی کنه هر سنی ک میخواد داشته باشه 

این از هرچی خوشش نیاد میاد حرف و بزنه باید همون موقع دهنشو واسش گل بگیری ک دیگه بار بعدی توی موارد دیگه نخواد دخالت کنه زن دایی موندم چقدر پررو ک میان نظر میده بگو تو کی هستی اخه 

گور پدرش اعصابم و خراب کرد  موندم تو ک جواب ندادی  کلا میگما نباید اجازه بدی کسی بهت بی ...

همین که نمیذارم پاشو تو خونم بذاره خودشه فهمیده چه غلطی کرده ولی از رو نمیره که تازه حامله هم شده خانوم یه آخ و اوخی میکنه انگار همین الان بترکه فک کرده کسی خوشحال میشه که اون بچه بیاره

همین که نمیذارم پاشو تو خونم بذاره خودشه فهمیده چه غلطی کرده ولی از رو نمیره که تازه حامله هم شده خا ...

😲😲😲شما متاهلی؟بهت گیر داده؟

خوب کردی راهش ندادی 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

😐😐😑😑😑😑معلوم با اون اخلاق مسخره ک داره کسی محلش نمی ذاره من زن داییم انقدر ماه و انقدر فهمیده 

اینم بذار

ناز و اداهاش و بذاره واسه شوهرش بهتره 😑😑😑