2777
2789
عنوان

امشب چه شب خوبی بود😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 56 پست
اميدوارم اين حس خوب هميشه برات بمونه و عروستون عالى باشع خوشبخت بشن الهى  خدا تورو هم ح ...

مرسی گلم..عروسمون که عالیه😍😍خیلی دوسش دارم😍

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به مبارکی و دلخوشی

باهم پیر بشن و خوشبخت زندگی کنن

چقد از شنیدن خوشیهای دیگران ذوق میکنم

کاش هر دقیقه یه خبر خوب بشنوم حتی از کسایی که نه دیدمشون و نه میشناسمشون.

عقاید من به خودم مربوطه و بس.
عروس استرس داره فردام دوتا جوش گنده میزنه😂

نه بابا از شوق اینکه ازدواجش سر گرفته و بله برون کردن و خواستگاره نپریده و پسندیده و همه چی جور شده و نونو به تنور داغ چسبوند و شوهر کرد... رو ابرا است امشب 😂

مرسی فدات شم..نه جشن خاصی نبود انشالله عقد کنان بزن بکوب😍😍

قربونت عزیزم چقدر مونده تا عقد کنان؟یعنی عروس لباس مجلسی نپوشیده بود؟

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔
ندوبه😄😄نکنه ابجیم هستی😅😅

آبجیت متولد چنده؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
اگه میخوای همیشه برادرت شاد باشه و خونش گرم هیچ وقت شده از روی دلسوزی هیچ دخالتی تو زندگیشون نکن حتی ...

اره دخالت تو زندگی خیلی بده ...نه کاری نداریم باهاشون ..اصلا اخلاق دخالت نداریم😁😁ازخودم تعریف کردم😆😆 انشالله همه جوونا خوشبخت بشن 

استارتر تبریک میگم😍😍ان شاءالله خوشبخت شن باهم ❤ میشه بگی عروس لباسش چی بود ؟ کت شلوار؟ کت دامن ؟پ ...

ممنون عزیزم..لباسش بلوز شلوار بود با چادر ..کالباسی بود عکس از نشون ندارم 😐یادم رف بگیرم😐