2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=110526380]تا اخر عمر هست؟؟پس من هیچوقت نمیتونم بچه دار بشم؟؟[/QUOTEاره هميشه هست اما ميتوني بچه دار بشي البته بايد تحت نظر باشي ، منظوزم اسن بود كه خوب شدني نيست هميشه ذلريش و بايد كنترلش كني .... منم همي مشكلو دارم و دلرو ميخورم هميشه

تا اخر عمر هست؟؟پس من هیچوقت نمیتونم بچه دار بشم؟؟

ن بابا اکثر خانما دارن با قرص و دارو و امپول حل میشه نگران نباش.منم داشتم شروع ب قرص کردم تا منظم شد رفتم باشگاه خیلی خوب بود.همین ک باشگاه رفتم در عرض دوماه باردارشدم

ن بابا اکثر خانما دارن با قرص و دارو و امپول حل میشه نگران نباش.منم داشتم شروع ب قرص کردم تا منظم شد ...

چه خوب.راستش من نمیتونم برم باشگاه ولی هر روز پیاده روی رو دارم به نظرتون کارساز هست؟؟

چه خوب.راستش من نمیتونم برم باشگاه ولی هر روز پیاده روی رو دارم به نظرتون کارساز هست؟؟

اره حتما.تنبلی ی خورده تحرک میخاد ی خونه وزنتون کم کنید و دارو بخورید جواب میده.من تنبلی تخمدان شدید داشتم اصلا پری نداشتم بجای فقط لکه بینی.درعرض 6ماه جواب گرفتم.من الان اقدامم تنبلی ک داشتم هییچ پی سی او هم هستن.از امروز با جسارت تمام کلومیفن و لترورول خوردم برای بچه دارشدن😂

اره حتما.تنبلی ی خورده تحرک میخاد ی خونه وزنتون کم کنید و دارو بخورید جواب میده.من تنبلی تخمدان شدید ...

منم خوردم این ماه با متفورمین و دوفاستون حالا ببینم جواب میگیرم یا نه.اخه من ۹ ماهه اقدامم دیگه بریدم