2777
2789
عنوان

برای من دعا می کنید ؟

258 بازدید | 40 پست

سلام نی نی سایتی ها 

این ماه هم اقدام داشتم. راستش کلا آدم صبوری هستم و همیشه خدا منو با صبرم امتحان میکنه . ولی شما رو بخدا دعا کنید که این ماه حامله بشم . چون تو این مورد واقعا صبر ندارم . 

یه صلوات یا هر چی ، یه ان شاالله از ته قلبتون . 

که این ماه مامان بشم 

پیشاپیش . برای هر کی که دعا کنه براش یه سوره توحید میخونم . ممنونم ازتون 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازتون . ان شاالله همتون به خواسته های خوبتون برسید . آمین 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
ان شاال‍ا‍ه عزیزم ک بارداربشی زود..منم اقدامم

ان شاالله که زود مامان بشی گلم 

,عزیزای من ب منم دعا کنید منم تو اقدامم دعا کنید دیگ این ماه  باردار شم ،اسی عزیز برات دعا کردم ...

برات صلوات فرستادم انشاله همین ماه خدا بهت اولاد سالم وصالح بده

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
,عزیزای من ب منم دعا کنید منم تو اقدامم دعا کنید دیگ این ماه  باردار شم ،اسی عزیز برات دعا کردم ...

ان شاالله عزیزم زودی مامان بشی . ممنونم ازت 

من درکت میکنم انتظار خیلی سخته انشاله همین ماه خدابهت نی نی میده برات ده تاصلوات فرستادم،دعام کن این ...

ممنونم عزیزم 

ان شاالله که این ماه جواب بگیری و نی نی بیاد تو دلت بحق علی 

ان شاال‍ا‍ه هرکی منتظره خداخودش خیلی زود ی نی نی خشکل بهش بده.الهی آمین 

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

۱۴ صلوات 

۷ سوره حمد 

۷ سوره توحید خوندم 

ایشالله به زودی باردار میشی عزیزم 💐💐