2777
2789
عنوان

قرص پیشگیری میخوام بچمم هشت ماهشه

150 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

بچه اولم یک سالونیمش بود دومی باردار شدم الانم دومی هشت ماهش شده

دکترم‌که گفت به نظرم قرص نخور

از دکتر داروخانه پرسیدم قرص اچ‌ دی داد یادم رفت بپرسم کی باید بخورم شب بعدش رفتم یه داروخانه دیگه از دکترش پرسیدم گفت اچ دی سردرد و سرگیجه میاره و قویه نخور

قرص لاینسترنول بخور

حالا اومدم تو نت سرچ کردم نوشته این قرص فقط تا شش ماه بعد از زایمان که بچه هنوز غذاخور نشده خوبه و بعدش اثر نداره

حالا بگید چیکار کنم😐 مثلا همشون دکترم بودن

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اچ‌دی بدرد نمیخوره ،سیپروترون کمپاند عالیه ولی باید هر شب بخپری

اون برای شیردهی نمیشه 

ولی من قبلا میخوردم چقدر خدب بود پوستم شده بود آیینه

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
همه دکترا دست ب دست هم میدن تو حامله شیا😜🤣

آره به خدا 

اون دفعه هم همه گفتن شیرت کم میشه بذار بچت یه سالو نیمش بشه بعد قرص بخور

که به سلامتی حامله شدم

حالا حاضرم شیرم خشک بشه ولی دیگه حامله نشم🥴

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡
منم میخوام قرص پیشگیری توی شیردهی

چند وقتشه کوچولوت؟

کاندوم از همه بهتره 

اون دفعه هم مثلا با ک اندوم بود ولی ایندفعه خیلی بیشتر حواسمونه ولی باز میخوام قرص هم بخورم که خیالم راحت باشه

آره به خدا  اون دفعه هم همه گفتن شیرت کم میشه بذار بچت یه سالو نیمش بشه بعد قرص بخور که به سل ...

چه قرصی میخواستید بخورید ؟

من الان چه قرصی بخورم شما میتونید راهنمایی کنید

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
سیم  خاردار  بکش  دورش 😂

فایده نداره بابا😁