سلام من رفتم اول هفته 19 سونو انومالی پایه همه چی عالی فقط فولنس یا ورم خفیف با قطر 3.5 توجفت لگنچه کلیه ها. و من با ترس و لرز شدید رفتم پیش دکترم و گفت اصل مهم نیسا 99 درصد با اولین ادرار رفع میشه ولی چون استرس خیلی زیاد داری برو پیش فوق تخصص جنین شناسی رفتم اونم سونو رو دید گفت از نطر من این سونو تو این هفته کاملا نرماله ولی با استرسی که تو داری به عنوان مادر این حق رو داری که انومالی رو به صورت پیشرفته تر و با جزییات بیشتر انجام بدی فقط چیش یه سونو گرافیست معروف که توی مشد فقط یکی هست که تخصص سونو در ناهنجاری های جنین داره و دستگاه بسیار پیشرفته و فقط جنین های ناهنجار رو میبینه و پزشک قانونی هم نطر این سونو رو واسه سقط حجت داره واسه خودش و گفت اشعه سونو واسه بچه هم ضرر نداره چون من خیلی سونو کردم به خاظر لکه بینی. خلاصه رفتم منشیا بهم میخندیدن گفتن تو به خاطر فولونس کلیه اینکارارو میکنی بیا ببین چه جنینایی میان اگه فقط همینه برو اصلا نگران نباش. خلاصه من رفتم سونو پیشرفته و دکتر بسیاررررر خوب و مهربون . گفت دخترم اصلا عدد مربوط به این قضیه در حدی نبوده که نیاز داشته باشه گزارش بدن تو انومالی تو و من کزارش نمیدم تا خیالت راحت باشه. خیالم راحت تر شد و بارای من زد جنین نرمال . ولی هفته 28 بیا واسه کنترل همینو گفت باز ترسیدم ولی اروم تر از قبلم. تفاوت دستگاها این بود سونو اول 3 بار سونو شدم هی میرفتم بیرون هی اب بخور هی خالی کن هی بیاا پدرم در اومد ولی این سونو دوم در کمال تعجب مثانه باید خالی خالی میبود. و هزینش 500 تومن که قبلی 190 شد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه نترس بابا وقتی سونوی قوی اونطور گفته اصلا نگران نباش بهشون اعتماد کن.اینا عادیه بخدا.به خواهر من گفته بودن جنینت مچ دست نداره.دقیقا ۳ بار رفت داخل و اومد واقعا خواهرم رنگش مثل گچ شده بود.بعد نوشتن سونوی سه بعدی و و و و ....اونجا تو لحظه اول دیدن مچشو.همه شون میخندیدن میگفتن اون کارشو بلد نبوده و گرنه سخت نیست دیدنش😂
جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...