2777
2789

اول خودم میگم. من مادرشوهرم، از وقتی همه چیز گرون شد، دائما به بهونه های مختلف دعوتمون میکنه و همش غذاهای گوشتی میپزه(پیش خودش فکر میکنه ما گوشت کم میخوریم) بعد میگه حواسم نبود زیاد پختم، یه ظرف بزرگ هم پر میکنه میده، کلی هم میوه و آجیل، آخه فکر میکنه شاید مثل قبل خرید نمیکنیم. دلم میسوزه براش انقدر زحمت میکشه.

شماهم بگین. لطفا نگید مال ما خر است و ویژگی خوب نداره و ازین حرفها. یکم دقیق بشید پیدا میکنید. آفرین. 

مهربون دلسوز فهميده دوست داشتني با سواد عاقل 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر مهربونه

من هنوز عاشقتم. وقتی از همه چیز گذشتی و کنارم زیر بارون ایستادی، وقتی خودت رو جلوی تیرها انداختی تا ازم محافظت کنی کسی شدی که هرگز نتونستم فراموشش کنم. فهمیدم که مقابل عشق تنفر نیست‌….ترک کردنه.ترسیدم فکر کنی ترکت کردم و تو هم من رو ترک کنی.                                                                                       از ۶ آذر شروع کردم به لاغر شدن😘😍خیلی ذوق دارم😋تیکر رسیدن به سایز ۳۸

نمیدونم قبلا فکر می کردم خوبه الان شک دارم

ولی  همه ی خریدای ماهانه رو خودش برامون انجام میده

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

کاری به کارم نداره هر از گاهی یه سیخی میزنه ولی خوب خیلی بهم گیر نمیده نه چیزی بهم میده نه که با این که خونم با خونش چند تا کوچه فاصله داره نمیاد ده ساله عروسشم یه بار اومده خونم

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩