2777
2789
عنوان

یکم نظر بدید بنظرتون من چیکار کنم

209 بازدید | 57 پست

طرف من پسری هستش که دوستش اژانس مسافرتی و تور گردشگری داره از قضا فردا صبح برنامه گردشگری و پیاده روی دارن من بنا به دلایلی نمیتونم برم باهاش اینم بگم که خانوادش کامل درجریان من هستن و خواهر بزرگش گفت اصلا نترس

حالا قضیه اینه که من همینجوری بهش گفتم فردا نزدیک ظهر شاید بیام یه سر بزنم بهت و برگردم گفت اگه میخوای بیای بیرون منم نمیرم باهم باشیم اگه نه خودت با دوستات برو نمیخواد بیای قضیه مشکوک نیست حس میکنم یچیزی هست که نمیخواد من برم لازمه یهویی برم ببینم چخبره از دور ببینم جریان چیه؟

❤❤❤❤و از من قلبی میماند که برای تو میتپد ❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابقه پنهان کاری داره؟چرا بهش شک داری

نه اصلا اما ایندفعه خیلی مشکوک بود من خوشم نمیاد اصلا میره کمک دوستش تور میبره تو این تورا هزار و یک خوب و بد هست

میتونی یه چیز خوشمزه یا نهار ببری بگی دلم خواست سوپرایزت کنم.هم خودت میفهمی که راست گفته یانه هم اون ...

گفت نه نمیخواد بیای اینهمه راه دوره فلانه و یه مشت دلیل مسخره دلم چرکین شده حس میکنم دروغ میگه

نه اصلا اما ایندفعه خیلی مشکوک بود من خوشم نمیاد اصلا میره کمک دوستش تور میبره تو این تورا هزار و یک ...

این حرف را باید اوائل آشنایی میزدی  وشرط میکردی نه الان 

البته اگه عقد نکردی میتونی جزو یکی از شروط ازدواجت بذاری

عشق رسوایی محض است که حاشا نشود....عاشقی با اگر،و،شاید و،اما نشود....
این حرف را باید اوائل آشنایی میزدی  وشرط میکردی نه الان  البته اگه عقد نکردی میتونی ...

این اتفاقیه که تازه یکماهه افتاده ما نزدیک ۷ماهه باهم هستیم و شاید دوماه دیگه عقد کنم و اینم بگم که هردفعه نسبت به یه چیزی واکنش نشون میدم میگه خب ادما رو نمیشه زندانی کرد که خودت خوشت میاد بهت بگم فلان کار که دوست داری رو نکن