2777
2789

به نظر من قرص «مولتی دیلی » عالی هست . چون همه ی ویتامین های لازم رو داره . یا  میتونی قرص جوشان مولتی ویتامین  «ویتافیز»  رو بخری . ویتافیز اسم شرکتش هست . هر دوتاش خوبن . البته از دکتر داروساز هم مشورت بگیر 

جدی ؟ همون که شبیه سنجد هست؟

آره همون .خصوصا تازه اش .

خشکشم تو آب خیس کن بخور یا با چایی دم کن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست بیشتر توضیح میدی

مولتی ویتامین قوی حاوی انتی اکسیدان قوی که بدنو دربرابر خستگی و استرس مقاوم میکنه قیمتشم ۷۴۰۰۰ تومنه

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
برای شادابی ‌و سرو حالی کلا املاح مورد نیاز رو داره از هر کدوم مقداری ، دو ورقه پونزده تایید یعنی کل ...

ساخت کجاست ؟؟راحت گیر میاد ؟؟اخه من ول من رو برا پسرم میخواستم پیدا نشد 

ساخت کجاست ؟؟راحت گیر میاد ؟؟اخه من ول من رو برا پسرم میخواستم پیدا نشد 

نمی‌دونم دقیقا ولی ایرانی نیس ، well woman برای خانوم هاست ، well man برای آقایون ، برای پسرتون ویتامین هارو با مشورت دکتر بخرید