2777
2789
عنوان

وام واسه خرید خونه میدن بانکا؟

93 بازدید | 12 پست

واسه خرید خونه کدوم بانک وام میده؟ اگر کسی اطلاعلتی داره دریغ نکنه مردیم از مستاجری

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدن یکیش این طوریه فکر کنم ۶۰تا میزاری بعد از یه سال ۱۲۰تا میدن با همون ۶۰تومن 

باز پرداختش ۱۲سال هس 

این پول بلاک میشه تا شما سند خونه ایی که گرفتین و بیارین و ۱۸۰تا رو اراد کنید 

خدایا شکرت 🙏🏻
اره ميدن  منم ميخام بگيرم ٨٠ تومن ب وام اوليها بانك مسكن

شرایطشو میدونی؟

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین
سرچ کن تو اینترنت وام مسکن اولی ها البته فک نکنم اونقدر زیاد باشه، مگه اینکه خودتون سرمایه ای هم دا ...

60 تومن اگه ماشین و بفرشیم و رهن خونخ رو بگیریم کلا 60 تومن میشه. اگر 80 بدن میشه خونه خرید؟

60 تومن اگه ماشین و بفرشیم و رهن خونخ رو بگیریم کلا 60 تومن میشه. اگر 80 بدن میشه خونه خرید؟

باید بگردید

چون بستگی به شهرتون و قیمتا داره

به امید خدا پیدا میشه

شما اراده کنید

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

بستگي ب شهرت داره

بعدم اينو بگم وام روستايي با شهري فرق ميكنه

بستگي داره كجا ميخاي خونه بخري

مثلا من ميدونم وام روستايي ٢٠ تومنه ولي تهران ٨٠ تومن هم ب زن ميدن هم ب مرد 

ولي من شوهرم فقط ميخاد بگيره

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
بستگي ب شهرت داره بعدم اينو بگم وام روستايي با شهري فرق ميكنه بستگي داره كجا ميخاي خونه بخري مثلا ...

از شهرستانای یزد هستم. خیلی از مستاجری خسته شدم میخام به درو تخته بزنم یه خونه 80 متری هم بسه. 

ایشالا با وام بشه. فقط کاش ضامن یکی بیشتر نخان

از شهرستانای یزد هستم. خیلی از مستاجری خسته شدم میخام به درو تخته بزنم یه خونه 80 متری هم بسه.  ...

عزيزم الان از شوهرم پرسيدم ضامن نميخان اوراق ميخان

حدود ٨ ميليون بايد اوراق بزاري

اگه بخاي اوراق ندي بايد از قبل سپرده بزاري حدود ٤-٥ ماه بمونه بعد دوتا ضامن ببري  وامو بهت بدن

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
عزيزم الان از شوهرم پرسيدم ضامن نميخان اوراق ميخان حدود ٨ ميليون بايد اوراق بزاري اگه بخاي اوراق ن ...

اوراق بعدش پولشو برنمیگردونن دیگه؟