2777
2789

لطفا خانمای باردار وارد تایپیک نشن چون مربوط به اتفاقای ترسناکه که خب مشخصه خوب نیست بخونن این چیزارو👏😘

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤

عکس گریممو میفرستم

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس گریممو میفرستم

بفرست عزیزم😍

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤

۳ روز پیش صبح شوهرم یهو صدام کرد گفت چرا جورابای دخترمون تو سینک؟؟؟ من هنگ رفتم نگاه کردم تمام جوراباش تو حالت خیس خورده تو سینک. واقعا نمیدونم چرا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

اول خاطره خودمو بگم البته چندجاگفتم ولی بازمیگم 

اینی که میخوام تعریف کنم واسه حدودا ۶سال پیشه

ما ۳تادوست صمیمی بودیم که دائما خونه همدیکه بودیم همش مامان دوستم مریض بود بیمارستان بودش عمل کرده بود گفت من تنهام بیاید پیشم ناهارباهم باشیم منو دوستمم رفتیم پیشش موقع ناهارخوردن حرف شد درمورد جنو داستان ترسناکو این حرفا یه دفعه دوستم گفت من شنیدم جنا سم دارن مثل اسب اقا تا اینو گفت خداشاهده به خده صدای شیهه اسب اوند ما ۳تا همچین هول کردیم که همینجور سر باز پاشدیم رفتیم جلوی خونه وایسادیم دیدیم اینجوری نمیشه دوستم زنگ زد به مانانش داستاتو گفت مامانش گفت من حرفتونو باورمیکنم ولی نترسید ایه الکرسی بخونید انکار مانانشم براش پیش اومده بود خونشون ویلایی بود خیلی سنگین بود من هیچوقت اونجا درست خوابم نمیبرد همش احساس سنگینی داشتم

من که یه بار تو تاپیک جن بودم اوج هیجانش اتاق هم تاریککک رو تخت دخترم یه دفعگی تکون خورد نزدیک بود س ...

وای😂😂😂😂

۳ روز پیش صبح شوهرم یهو صدام کرد گفت چرا جورابای دخترمون تو سینک؟؟؟ من هنگ رفتم نگاه کردم تمام جوراب ...

شاید ت  خوابو بیداری این کارو کردی یادت نمیاد🤔

من داشتم غذا درست میکردم شعله گاز کم بود با فاصله دو متری از گاز رد شدم دیدم شعله گاز خود به خود زیاد شد

اونی که میپیچونی که گاز کم و زیاد شه هم جابه جا شده بود

خییلللیییی ترسیدم

تنها بودم

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  

هیچی ما رفتیم توخونه الکی هی سرمونو گرم میوردیم که یادمون بره بابای دوستمم مغازشون بود تنها بودیم چاره ای نداشتیم دلمونم نیومد دوستمونو تنها بذاریم بریم خونمون رفتیم خونه نشستیم تا یکی دوساعت بعد یکی از دوستام گفت دیگه باید بره خونه رفتش موندیم منو دوستم گفت بیا فیلم عروسی مامانمو ببینیم حوصامون سرنره یه تلویزیون کوچولو قدیمی تو اشپزخونه داشتن قرارشد اونجا فیلم ببینیم رفت دستگاهو اورد که وصل کنه به تلویزیون دولاشده بود سیمارو وصل کنه من احساس کردم یکی هی پشت سرم نفسای عمیق میکشه ولی محل ندادم گفتم شاید هنوز تو فکر اون اتفاقم که افتادم دوستم یه دفعه پاشد گفت توهم شنیدی؟؟؟اینو که گفت من دیگه زدم زیرگریه واقعا ترسیدم  هیچی دیگه رفتیم تو حیاط نشستیم تا باباش اومد ولی هیچوقت این اتفاقو یادم نمیره خداشاهده یه کلمه شو هم دروغ نگفتم

شاید ت  خوابو بیداری این کارو کردی یادت نمیاد🤔

نه. اصلا این عادتا ندارم. بعد کشو دخترم صدا میده. باز شه همه بیدار میشن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نه. اصلا این عادتا ندارم. بعد کشو دخترم صدا میده. باز شه همه بیدار میشن

پس حتما چیزی بود😑

من خیلی روم بختک میوفته 😥

چندروز پیشم تو اتاق تنها خواب بودم پشتم به در اتاق بود یه دفعه احساس سنگینی کردم نمیتونستم تکون بخورم فقط یکی همش بهم میگفت یه پیرمردی هست که جنه موهاش خرماییه صورتشم سیاه بعد این حرفشم انگار یکی تند تند حالت در زدن میکوبید به دراتاق صدای پاشم میومد با بدبختی تونستم یه ناله کنم تا بیدارم کنن داشتم سکته میکردم تا چندوقت موقع خواب میترسیدم از خواب فراری شده بودم