2777
2789
عنوان

قشنگ ترين خاطرات

197 بازدید | 11 پست

دوستان هدفم از اين تايپيك برايه خندوندنه خود من يه مدته افسردگي گرفتم و يه مدته تايپيكايه منفي ميبينم ادمايي كه دلشون گرفته و نياز به يه دلخوشي دارن هركي يه سوتي جالب خنده دار داشته يا ين موضوع خنده داري كه براش پيش اومده  و يا حتي داستان نسبتا ترسناكم بگن 

ميخوام اين تايپيك بره بالا جوري كه همه ببينن و شاد بشن و سرگرم و برايه شما ثبت بشه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه سوتی دادم خیلی بد بود داشتم تلفن صحبت میکردم جاریم مهمونی دعوتم کرده بود اون موقع هم شوهرم داشت میگفت شب مهمون داریم اگه خونه کثیف باشه میرنا عین مامانا که به بچه هاشون میگن بعد منم به جاریم گفتم شب بیاییم خونتون کثیف باشه میریما وای یعنی میخواستم از خجالت آب شم

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

من سوتي كه فكر نميكنم باشه ولي يه رفيق منحرف داشتم كه ميكفتيم موز بخور كلا برداشت بد ميكرد اشتباهي كه كردم بردمش تو جمع بجه هايه تورمون بعد من عاشق موزم موز تعارف كردم يهو بلند داد زد اين بنده خداهم عجيب موز دوست داره ها همش موز خورمون ميكنه 

رنگم شد عين گچ جلو اقايون😁