2777
2789

خانوم من ی نفر خیلی دوستم داره ولی من ازش متنفرم باور کنید ب روش گفتم خانواده گفتن هرچی ک فک کنی خودم گفتم بادعوابازبون مردگنده گریه وزرای ک نوکرتم خانواده فدای تو دلیل متنفرم همین حرفاشه هی میگه سگتم من فدای توام بزار نوکریتو بکنم مگ با این نیشه زندگی کرد دومین دلیلم اینه همش مریضه بیشترشم براحلب توجه یهو میبینی  اس داده ازشکم درد دارم میمیرم فرداشب ی عکس ک زیرسرم فرستاده ک بیمارستان تازگیام میگه سرطان دارم بدجوری گیرافتادم ول کنم تیس بخدا کلافم چیکارکنم گم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم شمارمو عوض میکردم .دوست پسرته

ن بابا دوست پسر چیه چن سال پیش اومدن خواستگاری اشنایی دور بودن اخه امکان عوض کردن شماره نیس چون من ی بار طلاق گرفتم فک میکنن چه خبره 

میخواد جلب توجه کنه ..شما دلت بسوزه واسش اکی بدی ...ولی خدایی کاش یکی واسه ما میمرد اینجوری 

بخدا اصلا خوب نیس ما چهارسال پیش قرار بود ازدواج کنیم بعد من بابکی دیگه ازدواج کردم و متاسفانه ب جدایی و طلاق ختم شد الان این منو کلافه کرده تام میکنی میگه نوش ی ذره مردونگی خوبه ک

یعنی از چهار سال پیش تا حالا این اقا ازدواج نکرده

ماجراش طولانیه وقتی فهمید من ازدواج کردم اونم با فامیل اونا خودکشی کرد و چن روز بیهوش موند بعد اون خانواده اش اومدن فامیل ماروگرفنن براش ک اونم جداشد