لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 عنوان تب میشه کمک کنید من تجربه ندارم 28 بازدید | 6 پست واکسن زدم .درجه ۳۶ و ۶ بود الان شده ۳۷ و ۷ تب هست ...سرش گرمه بچه ها .چکار کنم 1398/08/09 | 14:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24355 قطره ندادی مگه؟شیاف بزار تا بالاتر نرفته بعدش قطره شروع کن مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19532 استامینوفن دوبرابر وزنش بده صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 قطره ندادی مگه؟ شیاف بزار تا بالاتر نرفته بعدش قطره شروع کن ساعت ۱۲ قطره دادم گفتن شیاف خوب نیست نده
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24355 ساعت ۱۲ قطره دادم گفتن شیاف خوب نیست نده تا مجبور نشدی شیاف نکنپاشویه کن با اب ولرم سرد نباشه ک لرز میکنهجوراب پنبه ای نم بزن نمک بزن پاش کنچ زود داره دوباره تب میکنه مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 همسرم نیست هیچکس رو ندارم چکار کنم .این درجه تب میشه بگید
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9552 همسرم نیست هیچکس رو ندارم چکار کنم .این درجه تب میشه بگید چرا شیاف نمی زاری وقتی تب بالا باشه باید شیاف بزاری؟ خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭