2777
2789
عنوان

درد دندان و بی پولی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 7677 بازدید | 22 پست

وای خیلی بده درکت میکنم عزیزم ،سیر و قطره دنتول خوب میکنه.  چند وقت پیش دندونم درد میکرد وحشتنااااااااک ،8تا مسکن خوردم به خدا ،بازم خوب نشد رفتم دوتا آمپول دگزا زدم آروم شد یکم 

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘

ای خدا یک جایی خوندم نمیدونم ۸۰،۹۰ درصد ایرانیا به علت بی پولی وقتی که باید دندون کشیده بشه به دندانپزشک مراجعه میکنن بخاطر هزینه ها دندون خیلی مهمه لطفا جدی بگیرید 

برید جاهایی که قسطی میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخک هیچی به اندازه میخک خوب نیست از عطاری بگیر بذار رو دندونت ولی خوب تا ی مدت جواب میده... منم دند ...

هزینه هاش خیییییلی زیاده

پارسال یکیو روکش کردم الان بو گرفته نمیدونم دکترش کارشو خوب بلد نبود یا زیرش عفونت کرده....

خود میخکو بگیرم یا قطرش؟؟تا یه مدت یعنی تقریبا چقدر؟؟؟

هزینه هاش خیییییلی زیاده پارسال یکیو روکش کردم الان بو گرفته نمیدونم دکترش کارشو خوب بلد نبود یا زی ...

خود میخک و بگیر بهتره... تا دوسه ماه شایدم کمتر اگه دندون ریشه اش عفونت کنه دیگه هیچ جوره آروم نمیشه... آب نمک هم هر شب استفاده کن...ی لیوان آب ولرم نصف قاشق چایخوری نمک... من همیشه میخک تو خونه دارم.. سلطان دندون دردا منم  الان دو تا دندونم عصب کشی میخواد یکی روکش لثه ام جرم گیری دندون عقلمم باید بکشم... ولی کو پول  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
خود میخک و بگیر بهتره... تا دوسه ماه شایدم کمتر اگه دندون ریشه اش عفونت کنه دیگه هیچ جوره آروم نمیشه ...

ممنون گلم

خدا یه پولی ب ما بده و یه عقل سالم و دل رئوف ب مسئولینمون ک وضعیت مارو ببینن و برای اینهمه گرونی چاره ای کنن!!😢

ممنون گلم خدا یه پولی ب ما بده و یه عقل سالم و دل رئوف ب مسئولینمون ک وضعیت مارو ببینن و برای اینهم ...

انشا الله خدا از زبونت بشنوه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
خودش داره میبینه دیگه!! دیشب از درد دندون نخوابیدم الانم یهو درد گرفت آب و نمک گذاشتم دهنم فایده ن ...

اب و نمک بدتر میکنع سیر خوبه 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

4) دندان درد

رسول خدا صلی الله علیه و اله وسلم فرموده است: هر کس که دندانش درد می کند انگشتش را بر دندانی که درد می کند بگذارد و آیه «23 سوره ملک» را هفت مرتبه بخواند.

منبع:«قرآن درمانی روحی و جسمی، محسن آشتیانی، سید محسن موسوی»

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸