2821
2789
عنوان

جاریه خبر کش

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 59 پست
بوت میکرد😲😮نمیترسیدی😂😂😂😂؟

بخدا بو میکرد گردنمو دستامو بوس میکرد میگفت مثل خواهر نداشتمی

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگه کاریه که شده حالا طرف مقابلتو شناختی این دفعه بهش اعتماد نکن .یا اگه خواست باهات حرف بزنه بگو خیلی دورویی و قابل اعتماد نیستی

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
دیگه باهاش سرسنگین شو پیش بقیه باهاش سلام علیک کن که نفهمن قهرین، ولی با خودش اصلا صحبت نکن تا عمر د ...

با خانواده شوهرم چه کنم همشون‌ازمن ناراحتن ولی به رو نیاوردن تا الان

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
به جاریت پیام بده بگو زنیکه چه گوهی خوردی آتیشت میزنم

میره پیامامو به شوهرم نشون میده بد از بدتر😔

تو هم پیاماشو داری برو نشون بده 

من انقد ساده بودم که پاک میکردم شوهرم‌نبینه حرفاشو‌ نظرش درموردش عوض بشه😔

جاری من خیییلی زیر زبون کشی میکرد و میرفت خبر میداد. ولی من پیشش خیلی سخت حرف میزدم. حرفای اونم به ک ...

پس منم هیچکار نکنم؟ 

من انقد ساده بودم که پاک میکردم شوهرم‌نبینه حرفاشو‌ نظرش درموردش عوض بشه😔

راز در صندوقچه ی دلت اسیر است 

و 

زبان کلید قفل ان 

تو 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
هیچ وقت با اقوام شوهر صمیمی نشو فقط خانمانه رفتار کن. 😏 از این بعد سرسنگین رفتار کن

ازین‌ به بعد فهمیدم چیکار کنم اما آبروم‌جلو‌ خانواده شوهرم رفت😔

ینی میگی هیچکار نکنم؟ که براشون روشن بشه اونم پشت سرشون حرف زده تنها من نبودم

خوب طرف با اون خوب بودن با شما ثابت کرده که وقتی شما انتقادی از اونا میکردید باهاتون موافق بوده دیگه وگرنه چرا از همون اول نرفته بهشون بگه .این خوب بودن با شما و نرفتن و نگفتن ثابت!!! میکنه که طرف خودشم حرف زده و حرف داشته در موردشون. وگرنه نه مدتی باهاتون خوب بود و نه اینکه یهویی بعد از مدتها یادش اومده براشون خیر خواهی کنه. با رفتارهای ضد و نقیضش میشه همه چیو ثابت کرد.البته من بخشش رو و پی اش رو نگرفتن رو بیشتر توصیه میکنم