2777
2789

موقع اصلاح هم دیگ صورتم وا ویلا میشه بخدا دیگ خجالت میکشم،اگ تجربه ایی دارین خواهشا کمکم کنین

شنیدم گلاب معجزه میکنه

البته نباید گرم مزاج باشی

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاح نکن من بندمیندازم بدترمیشه الان اصلا نمیندازم

یه فوم آکنه لاین مای هم خریدم خیلی خوبه چربی پوستمو کم کرده دیگه جوش نمیزنم

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

محلول کلیندامایسین هر 12 ساعت بزن به جوشات 12ظهر و شب خوبه 

ژل پانژل هم غروب بزن تا اخر شب بعد بشور

البتهه قبل از محلول و ژل صورت شسته بشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

صابون ضد جوش و لک ان جی

یه شربت هم هست عطاری ها میفروشن برای پاکسازی کبد و خون خوبه اونم عالیه 

صبحا ناشتا خاکشیر بخور اگه میتونی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

من این کا رو. کردم اون. همه جوشم برای همیشه یکدفعه ای ریخت جوش میزنم الان اما خیلی کم به ندرت اونم تک و. توکی

به مدت یک و. نیم ماه روزی سه استکان گل بنفشه بخور البته یک استکانشو باید همراه غذا بخوری

دیگه تا آخر. عمرت با این همه جوش خداحافظی کن

هیچی نزن به صورتت خب؟بدتر میشه مطمئن باش بدتر میشه اگه ماست و خیار و عسل گلابو چه میدونم اناناس و اووکادو واینا بزنی ،برو پیش یه فوق تخصص تو هرشهر یه نفر هست ک با دفترچه و با هزینه کم ویزیت کنهدمن خودم با ویزیت پنج هزارتومن میرم پیش فوق تخصص ،برا اصلاحم خب یه روش دیگه انتخاب کن

خدایا شکرت که هستی =)
هیچی نزن به صورتت خب؟بدتر میشه مطمئن باش بدتر میشه اگه ماست و خیار و عسل گلابو چه میدونم اناناس و او ...

منم دکترم اینو تجویز کرد به ماسکا هیچ اعتقادی ندارم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

صبحا عرق کاسنی بخور.ی استکان کوچیک ناشتا بخور.روزی یدونم قرص داکسی ساکلین بخور.

قرص دایکسی سایکلین انتی بیوتیک نباید هر روز خورد به مرور تمام میکروب های مفیدبدن از جمله کیه و روده از بین میبره باید هر تایم که دیدن یه سری مواد غدایی یا یه سری چیزا که جوش میزنن استفاده کردن میتونن بخورن وگرنه روزانه به شدت خطرناک

منم تا الان فقط ژل ضد جوش آموس وان روم تاثیر گذاشته والسلام 

برندای نوروآ هم فعلا دارم استفاده میکنم ببینم چی میشه

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
قرص دایکسی سایکلین انتی بیوتیک نباید هر روز خورد به مرور تمام میکروب های مفیدبدن از جمله کیه و روده ...

نگفتم تا ابد ادامش بده چون دشمن اصلی کبد..تا وقتی صورتش نرمال شه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘