2777
2789
عنوان

ملت عجیب

77 بازدید | 10 پست

امروز رفته بودم دم در دیدم بد گاز میاد نگاه کردم دیدم المک گاز پیچش نیس گشتم کل کوچه همه المکا این مدلیه همسایه مون میگه چن روز پیش یه مرده اومد با اچار برا همه خونه هارو کند برا سوار المک شد الان المک شکسته چطوریه گاز میده خدای یه پیچ به این خطر ناکی دزدیدن داره اصلا بردنش چه کارایی داره اگه کسی بسوزه جایی اتیش بگیره چی 

کجا ی دنیا از این مشکلات دارن که ما داریم 

😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐الان جون ادما مهم نیست کوچه ای که بوی گاز میده مهم نیس بعد زن طرف مهمه  یه مشت کافور ...

😂😂😂😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

استارتر زنگ بزنین اداره گازی جایی بیان درست کنن.البته نمیدونم کاری میکنن یا نه ولی همینجوری نمیشه که ولش کرد بالاخره یه کاری میکنن دیگه

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)