2777
2789

سلام خانوما من برای درامد زایی و اینکه علاقه دارم به بچه ها میخوام تدریس خصوصی انجام بدم در مقطع دبستان،به نظرتون خانواده ها بچه هاشونو میزارن کلاس خصوصی؟و اینکه چجوری شاگرد پیدا کنم یکم راهنماییم کنین

+پیشاپیش از همتون سپاس گذارم :)

خدایا شکرت که هستی =)

نمیدونم .

تو مدرسه ها اگهی بچسبون

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دختر خودم مدرسه سفارت میره اونجا فارسیشون ضعیفه چون دو روز در هفته فقط فارسی دارن 

اگر تهران هستی و زبان انگلیسیت هم در حد معمول باشه به بچه های ایرانی دوزبانه میتونی خصوصی فارسی درس بدی من خودم برای دخترم معلم گرفتم میدونم بقیه هم اینکار میکنن 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
ببین دختر خودم مدرسه سفارت میره اونجا فارسیشون ضعیفه چون دو روز در هفته فقط فارسی دارن  اگر ته ...

اره زبانم دوست دارم مرتب تمرین میکنم و میخونم ،من تهران نیستم یزدم .میشه بگین توقعتون از یه معلم خصوصی چیه؟

خدایا شکرت که هستی =)
اره زبانم دوست دارم مرتب تمرین میکنم و میخونم ،من تهران نیستم یزدم .میشه بگین توقعتون از یه معلم خصو ...

بسم الله الرحمن الرحیم

من هیچ توقعی ندارم😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
اره زبانم دوست دارم مرتب تمرین میکنم و میخونم ،من تهران نیستم یزدم .میشه بگین توقعتون از یه معلم خصو ...

من فقط در حد معلم فارسی میخوام نه بقیه دروس 

اونهم به اندازه ای که دخترم خوندن و نوشتن فارسی رو به اندازه سنش یاد بگیره 

من فقط در حد معلم فارسی میخوام نه بقیه دروس  اونهم به اندازه ای که دخترم خوندن و نوشتن فارسی ر ...

آره فارسی خیلی مهمه ،میتونم بپرسم هزینه معلم دختر شما ساعتی چنده و چقدر سابقه دارن؟

خدایا شکرت که هستی =)
شما خودتون بچه دارین؟

من یه دختر 10 ساله دارم،کلاس چهارم هست.دختر من که الهی شکر همه درسهاش عالیه.خودم هم فوق لیسانس هستم باهاش کار میکنم.

ولی تو هر مدرسه ای چندتا دانش اموز پیدا میشه که نیاز به تلاش بیشتر و کمک معلم خصوصی داره.

اگهی رو تو مدارس که بچسبونی،والدین راحتتر شماره ات رو پیدا میکنن و یه جورایی هم بصورت ناخوداگاه بهت اعتماد پیدا میکنن .

انتظار والدین از معلم خصوصي:

امنیت بچه هاشون

نظم و وقت شناسی

پیشرفت فرزندان

آره فارسی خیلی مهمه ،میتونم بپرسم هزینه معلم دختر شما ساعتی چنده و چقدر سابقه دارن؟

معلم اول دبستان هست تو مدرسه ایرانی 

که یک روز در هفته میاد جلسه ای ۹۰ تومن 

هوش دیگه چیه؟شیشم که مهمه مخصوصا اگه بخوان آزمون ورودی بدن بچه ها

آزمون تیزهوشان برا پایه شسم فقط هوشه.هوش راضی ومنطق .هوش کلانی .هوش فضایی و.....

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.