2777
2789
عنوان

اینم عاقبت عکس رنگی من(میتونی سوالمو جواب بده دوست عزیز)

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 50 پست
من میدونم چی هست صبر کن تا بهت بگم
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااا با بیحسیم میشه انجام داد.وای درتینا جان فک میکنم هنو خوابم.مث یک کابوس میمونه.اصلا نمیتونم پاهامو بازکنم که منو معاینه کن از بس دردش زیاده،حالا چه برسه یه عکس وحشتناک امروز آخه من حتی موقع ن ز د ی ک ی هم خیلی درد دارم.فک کنم این چسبندگی بخاطر پ ر د م باشه.آخه واسه اونم خیلی اذیت شدم.دوهفته ای طول کشید که بالاخره راهش بازشد.وای چه دردوحشتناکی داشتم.آخرش شوهرم دیگه اصلا نمیخواست نزدیکم بیاد که کارو تمام کنه ازبس که درد داشتم و گریه میکردم دلش بحالم میسوخت بیچاره
انسانم‌ آرزوست.  
چی هس peamaneh جان? آره سمیه جان.هرکارمیکرد که مایع حاجب بره نمیرفت.باسرنگ فشارمیدادنمیرفت داخل رحم که بعدش بره داخل لوله ها.همون راه ورودیش سرویکس بسته بودبخاطر چسبندگی
انسانم‌ آرزوست.  
باید هیستروسکوپی بشی.درد نداره من خودم بی حس شدم خیلی زود تموم میشه بعد از از بین رفتن بیحسی یه درد خفیف داشت شروع میشد که شیاف مسکن استفاده کردم زود خوب شدم.الانم یک ماهه باردارم
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
سمیه قبلش دو تا پروفن و یه شیاف مسکن بذار برو خیلی درد وحشتناکی نداره برای دل دریایی رو میخاستن با سرنگ باز کنن.
تو بیمارستانهای دولتی فقط بیمارستان زنان انجام میده هزینش هم حدودیه تومن میشه کمی کمتر.تو بیمارستانهای خصوصی که بالای دو تومن
با معاینه اصلا چسبندگی مشخص نمیشه فقط با عکس
اصلا نترسید این عمل رو انجام بدید بعدش زود باردار میشید.سمیه تو شاید چسبندگی لوله داری
این عمل اسمش هیستروسکوپی هست اون اسمش هیسترو گرافی هست.فقط شما باید هیسترو سکوپی بشی با یه قیچی خیلی ظریف که از من به خاطر استفاده از همون قیچی فقط600هزار گرفتن چسبندگیت رو باز میکنن
هیچ کار دیگه جز هیستروسکوپی نداری