2777
2789
عنوان

سردشدن نسبت ب انجام واجبات دینی😓

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عذاب وجدان دارم😑

من زندگیم انقد خوب و راحتشده.کلا از روز اول برام سخت بود.بعد کم کم راه زندگیمو پیدا کردم.ب همه ی عقایدم احترام میذارم اما جوری که آرامش داشته باشم زندگی می کنم.شما هم هر جور که آرامش میگیری رفتار کن.

خوابم میاد همش😐
وقتی هیچ حسی ندارم چطور ممکنه اخه

بچه کوچیک داری یا مثلا دانشگاه قبول شدی یا جدیدا سر کار رفتی؟

یا قبلا حاجتی داشتی خیلی نذر ونیاز گذاشتی الان خسته ای 

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
جدی؟؟چ خوب

من از اول آدم مذهبی نبودم.واقعیتش وقتی نماز میخوندم انگار شکنجه میشدم.با اینکه پدر و مادرم هر دو نماز میخونن.کم کم رفتم دنبال دلایل موارد مختلف مذهبی و دینی و در آخر راه درستی که میتونستم با خدای خودم ارتباط برقرار کنمُ پیدا کردم

خوابم میاد همش😐
جدی؟؟چ خوب

بقول فیلم مارمولک

به تعداد آدمها راه هست برای رسیدن ب خدا،هر کسی به یه طریقی.سعی کن هر جور زندگی میکنی انسانیت داشته باشی همین کافیه.انقدر آدما هستن که واجبات دینی خودشونو کاملا انجام میدن اما به حق مردم که میرسن از هر طریقی از نظر دینی کار خودشونو توجیح میکنن

خوابم میاد همش😐
بچه کوچیک داری یا مثلا دانشگاه قبول شدی یا جدیدا سر کار رفتی؟ یا قبلا حاجتی داشتی خیلی نذر ونیاز ...

ن ولی ی سری خیلی خیلی نذرونیاز کردم،بعدش دانشگاه قبول شدم وازهمون موقع کم کم اینطورشدم،چندماه بعدشم ک ازدواج کردم کلا صفره صفر شدم

من از اول آدم مذهبی نبودم.واقعیتش وقتی نماز میخوندم انگار شکنجه میشدم.با اینکه پدر و مادرم هر دو نما ...

منم همون ارتباط برقرار کردنو میخوام،ب هرروشی شده،ی روشی ک بهم آرامش بده

ن ولی ی سری خیلی خیلی نذرونیاز کردم،بعدش دانشگاه قبول شدم وازهمون موقع کم کم اینطورشدم،چندماه بعدشم ...

بخاط همونه

چون یه مدت زیاده روی کردی الان سرد شدی

منم همینطور البته بچه هم نمیداره مثل قبل به نماز و قرآن یرسم اینقدر دلم برای قران خوندن تنگ شده

یه دلیلش هم نی نی سایته معتادش شدم

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
بقول فیلم مارمولک به تعداد آدمها راه هست برای رسیدن ب خدا،هر کسی به یه طریقی.سعی کن هر جور زندگی می ...

آره منم مواقفم ولی عبادت ورازونیاز رودوست دارم ک انجام بدم ومثل قبل بشم

بخاط همونه چون یه مدت زیاده روی کردی الان سرد شدی منم همینطور البته بچه هم نمیداره مثل قبل ب ...

آره درسته تاحالا ازاین زاویه بهش نگاه نکرده بودم

اماحالا چی کارکنم؟؟