2777
2789
عنوان

رنگ مو بادمجونی

14267 بازدید | 26 پست

میشه نظر بدین و کمکم کنین؟

موهام مشکی و 31 سالمه، چند سال قبل عسلی و شکلاتی زدم ولی اصلا بهم نمیومد

پیشنهاد نامزدم بادمجونی بود.. کمتر از 1ماهه رنگ بادمجونی زدم.. رنگ hs هزینه شم زیاد بود نسبت به رنگ موها.. هفته ی اول خوب بود خیلیم بهم اومد ولی الان ی رنگ بدی به خودش گرفته ی قهوه ای بدرنگ

به نظرتون رنگ موی بامجونی لورآل بگیرم با واریاسیون بنفش خوشگل میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرت ی خورده قدیمی نشده؟؟بعدبسته ب رنگ پوستت رنگ بزار مثلاموهای تیره ب پوست تیره نمیاد

قدیمی بودن اصلا برام مهم نیست از نظر من بهم بیاد کافیه

رنگ پوستم روشنه.. بامجونی خیلی بهم اومد همه بهم گفتن

ولی عسلی یا شکلاتی البته حدود 6 سال قبل زدم اصلا بهم نیومد سریع مشکی زدم

بادمجونی کلا وقتی رنگش بره میشه قهوه ای اگه زیرش دکلره باشه هی میشه دوباره رنگ‌کنی قهوه ایم نمیشه

بعدشم چ رنگ‌مو گرون بخری چ ارزون بادمجونی شرابی بنفش همشون با چند بار حموم رنگش میره

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒
بادمجونی کلا وقتی رنگش بره میشه قهوه ای اگه زیرش دکلره باشه هی میشه دوباره رنگ‌کنی قهوه ایم نمیشه ب ...

من میخوام موهامو بلوطی کنم .به نظرت زود رنگش میره ؟

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
فقط میتونم بد شوخی باوموهات کردی!منم یه بار بادنجونی کردم فقط دوبار شستم زنگ اهن شد

ای بابا فروشنده ش خودشو کشت انقد تعریف بادمجونی hs کرد و گفت تا موهات بلند نشن رنگشون نمیره

من فانتزی نزدما ولی دقیقا رنگ آهن شدن در حدی نامزدم گفت چرا همچین شدی  

قدیمی بودن اصلا برام مهم نیست از نظر من بهم بیاد کافیه رنگ پوستم روشنه.. بامجونی خیلی بهم اومد همه ...

خب پس رنگ پوستت روشنه چرارنگای دیگه روامتحان نمیکنی؟؟چون اصولا این رنگای شرابی بادجونی اینابعدچندبارحمام بدرنگ میشه

بادمجونی کلا وقتی رنگش بره میشه قهوه ای اگه زیرش دکلره باشه هی میشه دوباره رنگ‌کنی قهوه ایم نمیشه ب ...

موهام جنسشون خوب نیست دکلره اصلا جرات نمیکنم نامزدمم خوشش نمیاد 

خب پس رنگ پوستت روشنه چرارنگای دیگه روامتحان نمیکنی؟؟چون اصولا این رنگای شرابی بادجونی اینابعدچندبار ...

آخه دقیقا همین رنگا فقط بهم میان

شرابی ماهاگونی بادمجونی

مدل صورتم جوریه رنگ مو بهش نمیاد دیگه باید لنز رنگی بذارمو خودمو بکشم که من اصلا حوصله شو ندارم