2777
2789
من عشق كسيو ميخوام جذب كنم كه چندين سال باهم بوديم ولي جداشديم الانم نصفه و نيمه يه خبرايي هست ازش و ...

بخودت بگو آخرش برمیگرده روزیو تصورکن که برمیگرده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ایشالا که میشه عزیز دلم... ❤ به ما هم یاد بده لطفاً 😋

اگر نتيجه كامل ديدم قطعااااا توصيه ي قطعي من به همه ي شماست كه كسيو دوس داريد اصلااااا به نميشه و اين جور حرفاي بيخود هم اعتنا نكنيد باوركنيد به هر چي باور داشته باشيد اتفاق ميفته دنيا حساب كتاب داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نتيجه كامل ديدم قطعااااا توصيه ي قطعي من به همه ي شماست كه كسيو دوس داريد اصلااااا به نميشه و اي ...

کاملاً حرفتو قبول دارم عزیزم...

سختیش جاییه که خودت هم باور کرده باشی که دیگه نمیشه.. 

وقتی نتیجه گرفتی، بهمو بگو ❤❤

چرا خير سرت خخخخخخ

شوهرمو میگم..چندبار اومدخواستگاری نمیشد بعد ۷ماه باز اومد پرو..الان قهرم باهاش

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
کاملاً حرفتو قبول دارم عزیزم... سختیش جاییه که خودت هم باور کرده باشی که دیگه نمیشه..  وقتی ن ...

حتما عزيزم برام دعا كن و ارزوي من براي همه ي شما براورده شدن ارزوهاتونه تروخدا براي چيزي كه ميخوايد بجنگيد نگيد نميشه ولم كرده گورباباش حالا يكي بهتر مياد اين منو نميخواس باورررر كنيد همه چي به خودمون برميگرده همه چي 

اي جاااااااانمممممممم خوش بحالت يني باقانون جذب جذبش كردي

نه همش تصورمیکردم برمیگرده چون ازش بدم اومده نمیخواستم زنگ بزن ببندمش به.....تصورمیکردم برمیگرده میفته بپام و خوب دق دلم خالی میکنم برگشت چندروز تحویلش نمیگرفتم

نه همش تصورمیکردم برمیگرده چون ازش بدم اومده نمیخواستم زنگ بزن ببندمش به.....تصورمیکردم برمیگرده میف ...

منم برگشت اصلا جواب ندادم ولي اونم ديگه خبريش نشد فك كردم مثلا اينجوري بيشتر جذب ميشه 

منم برگشت اصلا جواب ندادم ولي اونم ديگه خبريش نشد فك كردم مثلا اينجوري بيشتر جذب ميشه 

ای لعنتی کاش منم محل نمیذاشتم

سلام مهربوووونم درود برشما.. 

عزیزم دوره جذب استاد امیر همتی محشره، واقعا دوره تله پاتی من بااین دوره ترکوندم این گروه واقعا عالیه افشاهاشون، دورشون، بخصوص پادکستاشونم محشره حتنا ببین نتایج ایشون مطمئنم شما هم بزودییییییی قانون مذبو درک میکنید و میترکونید🌀 لینک کانال گروه بین المللی امیر همتی

https://t.me/www_amirhemmati_com

🔸لینک اینستاگرام استاد همتی
https://instagram.com/amirhemmati_com

🌐 لینک سایت گروه بین المللی امیر همتی