2777
2789
عنوان

سوال مهم بتا بارداری

189 بازدید | 31 پست

سلام به همگی من ۲۸ شهریور  پری شدم آخر مهر منتظر شدم ولی نشدم تمام علائم پری روهم داشتم جوری که هر لحظه احساس کردم الان پری میشم ولی نشدم دیشب بیبی چک زدم سریع مثبت شد صبح رفتم آزمایش بتا و تیتر بعد یه هفته تاخیر پری عدد بتا شد ۲۲۳۴۰.۱ دکتراحتمال دوقلویی داد کسی تجربشو داشته؟تاشنبه که برم سونو سکته میکنم کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سکته میکنی؟؟؟؟خوش به حالت 😍

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

اگر دوروز بعد این عدد دوبرابر شد احتمال دوقلویی هست

اما حالا نه اصلا نمیشه گفت هست یا نیست

منم بعد از چندروز تاخیررفتم و عددم بالا بود دکتر آزمایشگاه گفت احتمال دوقلویی هست که یه دونست نی نیم

میگن عدد بالا احتمال داره دختر باشه نی نی منم دختره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

سابقه دوقلو زایی دارین

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
اخر مهر منتظر شدم علائم داشتم گفتم میشم دیگه آخه همیشه ده روزی اینور اونور میشد چه میدونستم

مبارکه انشاالله هرچی خدا بخاد پسرمنم ۲۲ ماهس احتمالن باردارم

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒