2777
2789

ببر بده ارایشگاه برات بزاره وگرنه خودت بزاری میشه رنگ موی نقی معمولی

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

ببر بده ارایشگاه برات بزاره وگرنه خودت بزاری میشه رنگ موی نقی معمولی

دختر عموم ارایشگره دوساله و رنگ مو و کاشت بیشتر انجام میده اما میگه از یکی بپرسی بهتره دقیق نمیدونم

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بیشتر کاشت اما اینجور رنگ مو ام گذاشته 

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏
اول اینکه هایلایته ... ترکیبشم فندقی روشن . نسکافه ای روشن . دودی .. واریاسیون نقره ای 

ممنون اگه ارایشگرید میشه دقیق تر بگید مثلا پایه چند و...

ممنون اگه ارایشگرید میشه دقیق تر بگید مثلا پایه چند و...

اره ارایشگرم ولی بستگی به خیلی چیزا داره این ک رنگ خود موهات چیع جنسشون چیع قبلا دکلره شده یا ن ..حنا گزاشتی یا ن.... اگه موی طبیعی مشکی داری هایلایتا باید پایه ی ۹ رو بیاری روش بعدش این رنگی ک گفتمو بزاری روش

خانومای جیگر دعا کنین کنکورمو خوب بدم 😘😘الهم صل اله محمد وال محمد 😎
اره ارایشگرم ولی بستگی به خیلی چیزا داره این ک رنگ خود موهات چیع جنسشون چیع قبلا دکلره شده یا ن ..حن ...

موهام دو بار رنگ شده ، حنا نذاشتم ، دکلره نکردم ، خیلی سخت رنگ میگیره یه بار کاراملی خیلی روشن خریدم یه بارم شیر عسلی که هردو قهوه ای شد 

موهام دو بار رنگ شده ، حنا نذاشتم ، دکلره نکردم ، خیلی سخت رنگ میگیره یه بار کاراملی خیلی روشن خریدم ...

خب پس قبلش ۳ صفر بزار رو موهات یا دکلره ک باز کنه بعدش رنگو بزار 

فک کنم اونی ک فرستادم تقریبا مثل این رنگ مو هست فقط مرواریدی نداره

خب پس قبلش ۳ صفر بزار رو موهات یا دکلره ک باز کنه بعدش رنگو بزار 

یعنی سه صفر کار دکلره رو میکنه؟

البته دکلرت به پایه ی ۴.۵ برسه تقریبا جوری ک از چند رنگه و مشکی در بیاد متمایل به قهوه ای بعدش مشارو در بیار و به پایه ۹ برسون هر چقدر جون داشت موهات بزار بمونه خودت نگا کن موهات کش بخوره یعنی سوخته هاا نزار کش بخوره هی نگا کن و در اخر اگه میتونی فرداش این ترکیبو بزار ک موهات استراحت کرده باشن

یعنی سه صفر کار دکلره رو میکنه؟

ن در اون حد ۱۰۰ درصد دکلره بهتره ولی خب چون خودت میخوای بزاری دکلره مراقبتش بالاس بخاطر همون گفتم ۳ صفر اگه یکیو داری کمکت کنه دکلره بزار زیادم رقیقش نکن سفت باید باشع مواد

ن در اون حد ۱۰۰ درصد دکلره بهتره ولی خب چون خودت میخوای بزاری دکلره مراقبتش بالاس بخاطر همون گفتم ۳ ...

اهان باشه حالا ترکیب رنگ هارو میگید مثلا روشنی تیرگیشم بگید چی بخرم