2777
2789
عنوان

مامان جان اگ شعور داری ک نکن 😐

303 بازدید | 22 پست

باورم نمیشه بچه ها 🙃 من از تابستون دارم این جریان تولدو ب همه خانوادم میگم ک اجازه بدن و عادت بدی ک من دارم اینه همه چیو اول ب مامانم میگم ی عالمه خواهش تمنا تابستون گف عیب نداره برو با دوستات بیرون واس تولد 😐 حالا الان دوباره بش میگم ، میگه من اصلا قولی بهت ندادم و چیزی نشنیدم ازت در مورد تولد 😐😐، 😐😐😐😐😐😐😐😐 میگه ما رسم نداریم کسیو دعوت کنیم 😐 بعد کلللللللل فامیل خودش و فامیل بابام دختراشون پارتی میگیرن بیا و ببین 😐 چون منو با داداشام مقایسه میکنن میگن اونا رو ک نگرفتیم ( در صورتیکه عکساش هس همیشه تولد میگرفتن واسشون تا ۲۵ سالگی ) واس اینم نمیگیریم 😐 من واقعا تنها دلخوشیم دوستام هستن تفکر و هیچیزه من و خانوادم مث هم نی ولی باید بهترین روزمو ک تولدم باشه ک هیچ کل زندگیمو با اینا بگذرونم جدا ازینک یکی از داداشام دو ساله داره واقعا هممونو اذیت میکنه ب اون بیشتر می رسن 😑😑😑😑 بیاین دلداری بیاین بگین من تنها کسی نیستم ک ۱۷ سال نمیتونم رابطه ی جدی با دوستام ب خاطر خانوادم داشته باشم و من تنها کسی نیستم ک از طرف هیچ کس درک نمیشم و فقط من نیستم ک اجازه ی تولد گرفتنم ندارم    واقعا ما چ گناهیی کردیم ؟ جواب این آدما چیه ؟  چیکار باید بکنم تا خلاص شم ؟

( ی چیزیم یادم رفت بگم من تا حالا حتی یه بار سورپرایزم نشدم این دگ تیر آخر بود نمک تو زخم همتون 😂 ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم تو تنها نیستی منم ی بدبخت مث خودت فقط یبار از بابام برا تولدم ساعت خواستم ک باهم رفتیم خریدیم مامانم یه دعوایی راه انداخت که بیا ببین .دیگه از اونموقع حسی بهش ندارم

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

منم این جوری هستم هیچس درکم نمیکه و شرایط بدتر از تو رو دارم ولی مثل خر خوشحالم و شاد😐💔😂

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
حتماً صلاااح ميدونن

صلاحی ک بخواد باعث تنفر ، نفرت ، عقده ایی شدن ، مسخره شدن ، از خانواده زده شدن و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه بشه ب نظر شما صلاحه ؟ اسمشو میزارم سِلاح عسلم 

دیگ ی تولد ساده اونم توخونتون درحضور خودشون فک نکنم مشکلی  داشته باشه مگ اینکه بخای کارای دیگ ...

اگ کسی ب خواد کاری بکنه راه های خیلی آسونتری هست لازم نیس جشن بگیری ک ...

خوبه ب تنها چیزی از من ک باور و ایمان دارن پاک بودنمه و ب تنها چیزیم ک افتخار میکنن عقلمه 😏تا حالا پنجه پامم تو فرعی نپیچیده 😂 ولی با اینک خودشون اینارو میگن باز نمیدونم چرا نمیزارن حساسیت و ترس الکیه همش من میگم خوده مامانمم بیاد حتی باهام تو خونه ام ک اجازه نمیدن  تولد یعنی فقط خوشحال باشی من حتی جشن ام نمیخوام فقط میخوام ک خوشحال باشم ! :))

😂😂😂واسه‌یه تولد انقد مینالی من که اصلا تاحالا تولدی واسم نگرفتن چی‌بگم،

منم همینطوریم دیگ 😂😂😂 بیا بقل کنیم همو کار دیگه ک بر نمیاد ازمون 

ولی جدا از شوخی واس تولد نمیگم دارم التماس درک متقابل میکنم :)

منم این جوری هستم هیچس درکم نمیکه و شرایط بدتر از تو رو دارم ولی مثل خر خوشحالم و شاد😐💔😂

منم از تو خر خنده ترم  😂😂😂 میخوام ی کمپین بزنم خر های خندان 😂😂😂😂😂 بعد تو اینستا هی تبلیغ کنیم حمایت از انجمن خر های خندان پلییییززز 😂 

منم از تو خر خنده ترم  😂😂😂 میخوام ی کمپین بزنم خر های خندان 😂😂😂😂😂 بعد تو اینستا هی تبلی ...

لعنتی تو همزاد منی😂 نمی دونم این دیگه چه مدلشه هرکس دیگه الان از غصه جر خورده بود ولی بازم تو این شرایط به درز لای دیفالم می خندم😂 

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
اره عزیزم تو تنها نیستی منم ی بدبخت مث خودت فقط یبار از بابام برا تولدم ساعت خواستم ک باهم رفتیم خری ...

تا کی میخوایم سکوت کنیم ؟ کی میشه نسل اینا منقرض بشه ؟ 

عیب نداره عزیزم مشکل از ما نیست اینا ب جای مغز و سلول تو سرشون خاکه عهد ۳۰ عه 

ب امید اینک هر چه سریعتر از پیشه اینا بریم صلواااااااااتتتتت 😂 ببین آهنگ بزار پاشو قر بده بیخیال ننه هامون باباهامون داداشامون خواهرامون خودمونو عشقسسسسس 💪🏻💪🏻💪🏻

قوی باش ^-^