2777
2789
عنوان

تولد بیرون از خونه ( مکان 😂 )

21501 بازدید | 62 پست

سلام بچه ها این دفعه واقعا ممنون میشم کمک کنین😂😭 تولدم ۱۵ آبانه و کمتر از یه هفته مونده بش ولی من فقط میدونم ک میخوام بیرون بگیرم اگه مکانه خوبی میشناسین تو مشهد برای این کار لطفا معرفی کنید :) اگرم ک قیمتش مناسب بود خیلی بهتر تر 

▪ اونایی ک مکان نمیشناسن ولی تا حالا اینکارو کردن باید نباید ها و تجربه هاشونو بگن . و این ک قیمتش تو چه حدودایی میشه ؟

پیتزا بدم زشت نیست ک ؟ اصن واسه این کار ب کافی شاپ ها میرن ؟ کافی شاپ ها ک غذا ندارن ؟ غذا بدم ؟ یا ندم ؟

واقعا این موضوع حیاتیه اگ فقط ب یکی از سوال هامم جواب دادین ممنونتون میشم 

بوس بوس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم واس تولدم وی ای پی کافه رزرو کرد و کیک و تزینش هزینش خیلی شد چون گل ارایی و شمع ارایی کرده بود. 

هرکس هم هرجی میخواس طبق منو شفارش داد. واسم اهنگ دلخواهم رو گفته بود پخش کردن 

ساعتی 100 تومن بود ورودیش. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عاقا ببر تو ی پارک

قشنگ زیر انداز بنداز

فلاکس ببر چایی و کیک و نسکافه

بادکنک ببند به درخت 

کلی هم از این بمب شادی بخر

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”