2777
2789

یعنی ترشحاتت زیاده؟؟

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو این وضعم همش هر دوروز کل لباس زیرامو باید بشورم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

اگه بو نده و رنگی نباشه مهم نیس 

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
اره عزیزم منم همین مشکلو دارم تازه گاهی اوقات خیلی زود بو میگیره ب دکترم گفتم معاینه مم کرد ک عفونت ...

عی اره منم ب بوش حساسم عییییییی

🧚‍♀️برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات🤰خیلی ممنونم💓💝
اره عزیزم منم همین مشکلو دارم تازه گاهی اوقات خیلی زود بو میگیره ب دکترم گفتم معاینه مم کرد ک عفونت ...

اره دیگه خب وقتی خیس باشه بو میگیره بخاطر همین موضوع سریع تا خیس میشه خودمو خوب میشورم