2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه نوزاد داری رو کارت بهداشتش نوشته

ولی من برای پسرم ۶ ماهشه مثلا دو قاشق غذاخوری آرد برنج تو یک لیوان آب میریزم میذارم بپزه بادوم‌هم از قبل تو آب جوش میندازم پوستش رو میگیرم و رنده میکنم

بعد تو آب و آرد برنج میریزم یه نبات کوچیک هم بنداز که سردیش رو بگیره

فقط خیلی نباشه که شیرین میشه 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
خودم میخوام درست کنم آخه

دستورش رو نوشتم گلم

منم تازه یه هفته است درست میکنم من شیر توش نمیریزم ولی دوست داشتی میتونی خاموش کردی یکم سرد شد شیر خودت یا شیر خشک توش بریزی به نی نی بدی پسر من رفلاکس داره نمیتونم شیر پاستوریزه بهش بدم

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
باید گرم ب بچه بدم؟

خوب نذار سرد بشه مثل آب جوشیده که یکم میذاریم از داغی بیفته و ولرم باشخ

من از یخچال هم که در میارم یکم تو آب جوش میذارم تا ولرم بشه

بازم ببین بچت جطور دوست داره پسر من خیلی داغ باشه نمیخوره

خوب نذار سرد بشه مثل آب جوشیده که یکم میذاریم از داغی بیفته و ولرم باشخ من از یخچال هم که در میارم ...

بادوم  چهارتا بسه واسه بار اول؟بعد آرد چن دیقه باشه رو گاز ؟آب چ مقدارباشه؟

بعد چن تا بادوم میشه دقیق بنویسی برام دستورشو؟

منم‌چشمی درست کردم

ببین برا ۲ قاشق برنج من ۵ تا ۶ تا بادوم ریختم البته زیاد میشه ها برا چند وعده میشه

من قابلمم کدچیکه دوقاشق آرد که میریزم تا نصفه آب میریزم توش و بعد جوش اومدن کمش میکنم تا یه ربع بیست دقیقه آماده میشه

اگه خیلی غلیظ بشه برا اول بچه ها خیلی دوست ندارند