2777
2789

لطفا کمکم کنید امسال باید تعیین رشته کنم 

ممنون میشم از تجربه ها تون بهم بگید عزیزان

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

من برمیگشتم عقب قطعا به جای تجربی انسانی میخوندم پشیمونم از تجربی

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انسانی ام عزیزدلم

انسانی بی نهایت اسونه فقط باید به خودنش علاقه نشون بدی♥️♥️♥️

میگن «گرخواهی رسوای عالم نشوی همرنگ جماعت شو» ولی من میگم«حاضرم روزی صددفعه رسوا شم اما هم رنگ این جماعت گرگینه نشم»•••
من جات بودم تجربی بر میداشتم  خومم تجربیم دهمم  نهمی؟

بله نهم هستم . تجربی علاقه ندارم متاسفانه

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بجای اینکه اینجا نظر بقیرو بپرسی برو تک تک رشته هارو تو اینترنت سرچ کن و اطلاعاتتو ببر بالا بعد براساس اطلاعاتت ببین به کدوم رشته علاقه داری.از من به تو نصیحت فقط دنبال علاقت برو نه دنبال علاقه دیگران.دنبال این هم نباش که تو کدوم رشته بازار کار بهتری وجود داره فقط علاقه علاقه علاقه چون بعدا خودت پشیمون میشی میندازی گردن بقیه درحالی اشتباه از خودت بوده

⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜😈🤘🤘🌈🦄🍭