2777
2789
عنوان

تکون های جنین لطفا بیاین

146 بازدید | 19 پست

سلام خیلی نگرانم من هفته ۲۰امم از ۱۶هفتگی تکوناشو متوجه میشم ولی الان یه دوروزه کم شده دیروز که تا عصر و شب خبری نبود وشب قشنگ چند باری تکون خورد حالام امروزم مثه دیروزه هرچی شیرین میخورم تکون نمیخوره البته قبلانم که متوجه میشدم روبه شب وعصر تکون میخورد میخوام ببینم طبیعیه شما سر بارداریتون چطوری بودین دیگه مردم خسته شدم از این همه استرس😢😔😔😔

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

عزیزم نگران نباش منم همینجوری بودم ب دکتر گفتم‌گفت باید حرکات جنین از۲۸ هفته منظم باشه تواین هفته ها همین که تکوناش واحساس کنی کافیه نگران نباش

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی روز حس میکنم ی روز نمیکنم

تا هفته ۲۸ تعداد حرکات جنین مهم نیس

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
نتررررررررررررررس عادیه عادیه

اخه من یه سقطم داشتم پارسال خیلی دیگه وسواس شدم و ترسو افسردگی گرفتم ازاین هم استرس

عزیزم نگران نباش منم همینجوری بودم ب دکتر گفتم‌گفت باید حرکات جنین از۲۸ هفته منظم باشه تواین هفته ها ...

خیلی ممنون گلم که جواب دادین یکم آروم شدم

از ۲۸هفته باید به تکونا توجه کنی الان یکی دوتا حس کنی کافیه

آره تو نتم خوندم ولی چیکار کنم که این فکرو خیالای بد ول کنم نیستن مرسی جواب دادین گلم

اخه من یه سقطم داشتم پارسال خیلی دیگه وسواس شدم و ترسو افسردگی گرفتم ازاین هم استرس

درست میگی حق داری استرس داشته باشی ولی اصلا اینطوری نیست که بچه همششششش تکون بخورهههههه اصلا مهم نیست

کااااملاااا عادیه منم همین بودم بعد هفته ۳۰ منظم میشه من تا هفته ۲۸ پیش میومد یک روز کامل تکوناشو ...

خب خداروشکر... از دلشوره واسترس داشتم میمردم دیگه دکترمم نیس که برم پیشش ممنونم جواب دادی عزیزم

درست میگی حق داری استرس داشته باشی ولی اصلا اینطوری نیست که بچه همششششش تکون بخورهههههه اصلا مهم نیس ...

آره آخه از بس زیاد تکون میخوردوهمش میفهمیدم حالا که یکی دوروزه کم شده وتکون نخورده گفتم خدای نکرده چیزیش نشده باشه التماس دعا عزیزم