2777
2789
عنوان

به نظرتون من بچه دار میشم

240 بازدید | 15 پست

28 سالمه همسرم 40 همسرم واریکسل داشته سه ماه عمل کرده خودم یکم تنبلی دارم با این وضعيت میشه بچه دار شد سه ساله منتظرم آیا امیدی هست خیلی خستم

منم بیشتر از یکساله منتظرم اگر تنبلی داری وقتتو تلف نکن . برنامه های شبکه چهار پایان ناباروری رو دانلود کردم دکتره میگفت وقتتون تلف نکنید مخصوصا اگر تنبلی دارید برید مرکز ناباروری منم انشالله در اولین فرصت  میخوام برم مرکز ناباروری یزد.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

منم 20 سالمه ذخیره تخمکم زیر یک وضعیت شوهرمم مشخص نیست هنوز دکتر میگه اگه طبیعی باردار نشی باید ای وی اف کنی میترسم

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بیشتر از یکساله منتظرم اگر تنبلی داری وقتتو تلف نکن . برنامه های شبکه چهار پایان ناباروری رو دان ...

تحت نظر ابن سینا هستم ولی نمیدونم با دارو باردار میشم یا نه

منم بیشتر از یکساله منتظرم اگر تنبلی داری وقتتو تلف نکن . برنامه های شبکه چهار پایان ناباروری رو دان ...

با تلف کردن وقت موافقم

اگه چاق نیستی سریع برو دنبال درمان

اگه وزنت بالاست وزن کم کن بعد برو

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
منم 20 سالمه ذخیره تخمکم زیر یک وضعیت شوهرمم مشخص نیست هنوز دکتر میگه اگه طبیعی باردار نشی باید ای و ...

ان شاله میشی هنوز سنی نداری ولی من ساله دیگه میرم میکرو

با تلف کردن وقت موافقم اگه چاق نیستی سریع برو دنبال درمان اگه وزنت بالاست وزن کم کن بعد برو

لاغر هستم ۴۹ کیلو هستم. ورزش میکنم هر هفته. پیاده روی . ورزش با دمبل.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
با تلف کردن وقت موافقم اگه چاق نیستی سریع برو دنبال درمان اگه وزنت بالاست وزن کم کن بعد برو

65 ام زیاد وزن ندارم اونجا بهم گفتن زیاد تنبلی نداری پریودمم منظمه

تحت نظر ابن سینا هستم ولی نمیدونم با دارو باردار میشم یا نه

ابن سینا خوبه؟

راضی هستی؟

من بین مرکز یزد و ابن سینا مردد هستم. تردید دارم کجا برم. اتفاقا این برنامه شبکه چهار همش مرکز ابن سینا رو تبلیغ میکنه.

ابن سینا خوبه؟ راضی هستی؟ من بین مرکز یزد و ابن سینا مردد هستم. تردید دارم کجا برم. اتفاقا این برن ...

تا حالا که خوب بوده خیلی منظمه اصلا اونجا استرس ندارم البته تا الان تو این سه سال درمان نکردم از امسال افتادم دنبالش 

تا حالا که خوب بوده خیلی منظمه اصلا اونجا استرس ندارم البته تا الان تو این سه سال درمان نکردم از امس ...

بنظر شما برم یزد یا برم ابن سینا؟

بنظر شما برم یزد یا برم ابن سینا؟

والا ابن سینا خیلی منظمه اگه کسی ناباروری داشته باشه ارجاع میدن اونجا من که راضیم خیلیم خوش اخلاق سه باره رفتم تا کرمانشاهم رفتم پیش چوبساز هیچ کدوم واریکسل همسرم رو تشخيص ندادن الا ابن سینا سه سال بیهوده وقت خودمو تلف کردم

ان شاله میشی هنوز سنی نداری ولی من ساله دیگه میرم میکرو

ممنون عزیزم توهم میشی ایشالا اونم طبیعی و بی دردسر

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
کار خدا رو میبینی منم 20 ذخیره 12 گفت باید لاپاراسکوپی کنی 😥😥😥

فک میکردم فقط من تو این سن درگیر مشکلاتی شدم که باید بیست سال اینده بشم

ایشالا جفت مون خوب میشیم عزیزم