2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 50 پست
بله عقدم  و دخترم نیستم متاسفانه😖😔

فدای سرت.الان مجردا بچه سقط میکنن شما اسم تو شناسنامت هست و شوهرت بوده

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حماقت نکن به امید درست شدنش نباش ...منم ازدواج اولم دقیقا همین مشکل ها رو داشت ....اخرهم بهم خیانت کرد با یه بچه ازش جدا شدم..دندون لق رو چسب نمیکن بکن بنداز دور 

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......

منم تو عقد مشکل داشتم چون بکارتمو از دست داده بودم جدا نشدم

ای کاش همون موقغ طلاق میگرفتم ک الان  دوتا بچه هم بدبخت نمیکردم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
اخه کی دختره.. بخاطر این میخوای خودتو بدبخت کنی؟؟

والا قدیم میگفتن دخترو مطلقه و این چیزا الان اصلا کسی اهمیت نمیده.

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
حماقت نکن به امید درست شدنش نباش ...منم ازدواج اولم دقیقا همین مشکل ها رو داشت ....اخرهم بهم خیانت ک ...

خب الان بچت کجاست؟؟

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
منم تو عقد مشکل داشتم چون بکارتمو از دست داده بودم جدا نشدم ای کاش همون موقغ طلاق میگرفتم ک الان &n ...

اره واقعا اشتباهه دختر عمه من جدا شد ابان داره بهترین زندگیو میکنه همیشه میگه خداروشکر ک عاقل بودم و خودمو بدبخت نکردم

منم‌مث استارترم ولی نامزدمو خیلی دوس دارم  دل طلاق گرفتن ندارم خیلی سخته روزی هزار بار میمیرمو ...

عادت میکنی

خب الان بچت کجاست؟؟

سه ماهش بود که اقدادم به طلاق کردم الانم ۷سالش پیشه خودمه ....خداروشکر نذاشتم کمبودی حس کنه ....الان یه ساله مجدد ازدواج کردم 

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......