2777
2789
عنوان

خانمای خاندار مرتب و شلخته مثل من بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 32 پست

عزیزم دیگه ادم شوهرش به زبون بیاد و بازم خودشو اصلاح نکنه واقعا جای تعجب داره 

ی خورده خودت حس حسادتت رو قوی کن به این فکر کن که جاریت خواهر شوهرت دختر خالت همسایت و... خونشون مثل دسته گله 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

شوهرت ک حرف جالبی نزده 

اما خب هرچی رو برمیداری بذار سرجاش،ظرف کثیف میشه زود بشور،لباس میشوری وقتی خشک شد سریعا تا کن بذار تو کشو.. پذیرایی رو همیشه مرتب نگهدار ،حالا تو اتاقا مهمون سرک نمیکشه زیاد 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تازه عروسا همیشه تمیزو مرتبن.جون اولشه حساسنپ

نه بابا من دوماه اول واسه گردگیری خواهرم میومد کمکم از پسش برنمیومدم برام خیلی سخت بود

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
اتفاقا تازه عروسا همیشه تمیزو مرتبن.جون اولشه حساسنپ

من خودم خیلی حساسم رو تمیزی و مرتبی بعد عروسیم تا سه ماه روزا هر جی میخوردم مثل چایی و ناهار طرفشو نمیشستم 

انقدر عروسی خستم کرده بود تا سه ماه تنبلی میگذروندم

🧸🤎

ببین منم اینجوری بودم جاریام هرروز خونشونو تمیز میکردن من میخوابیدم دیگه یه روز ب خودم اومدم 

الان صبح ک بیدار میشم از آشپزخونه شروع میکنم ظرفا رو جمع میکنم رو کابینتا و سینک دستمال میکشم 

میام پذیرایی هرچی وسط بود میذارم جاش وسایلو دستمال میکشم 

بعد میرم اتاق خواب تختو مرتب میکنم و دستمال میکشم 

اخر سرم جارو و تی میکشم 

مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
نه بابا من دوماه  ونیمه خونمم ولی به جز آشپزخونم که روزانه توش مشغولم وشست و شو  بقیه جاها ...

منم خیلی حساسم خیلی زیاد ولی اوایل عروسی تا دو سه ماه خستگی عروسی از تنم در نمیرفت و ی حس افسردگی داشتم بخاطر همین یکم شلخته بودم خییلی کم 

🧸🤎

برای خودت برنامه بنویس مثلا شنبه برای جارو و گردگیری یکشنبه کمد لباس و کشوهات مرتب کن دوشنبه یخچالت تمیز کن و چیزای که میدونی خراب شده یا مونده رو از توش بردار و به آشپزخونت برس یه روز سرویس بهداشتیات تمیز کن و ...همینطوری برنامه ریزی کن تا نه خسته بشی نه دور وبرت کثیف بشه 

مثلا لباسات که ازروی رخت آویز برمیداری همونجا تا کن بذار سرجاش

وقتی داری آشپزی میکنی دستمال بردار وسایل برقیت تمیز کن کف آشپزخونت پاک کن هودت تمیز کن

هیچوقت نذار کارات بمونه شب به شب ظرفات و بشور و گاز و سینگت تمیز کن تا همیشه توچشم شوهرت تمیزی و برق خونه زندگیت بیاد نگه کثیفی 

من خونمم خیلی کوچیکه سریع کثیف میشه شایدم خودم شلختم نمیدونم اما هرچی هست دوست ندارم زندگیم اینجور باشه هیج کسیم کمک نیس 

عضو قدیمی نی نی سایت بودم تازه کار حسابم نکنید    
منم خیلی حساسم خیلی زیاد ولی اوایل عروسی تا دو سه ماه خستگی عروسی از تنم در نمیرفت و ی حس افسردگی دا ...

خودتو واسه عروسی هلاک کردی دختر😃من نهایتش یه هفتع خستگی درمیکردم اونم فقط غذا نمیپختم 

خوش اومدی آوای مامان😘😍
نذار کارات جمع بشه بعدشم وقتی قراره کاری بکنی لازم نیست به کسی بگی  امروز میخوام اینکارو کنم!! ...

اره ولی تمیز نگه داشتن هم شرط هست مثلا من تا یه تایمی تمیز میکنم از اون جا به بعد میریزم دیگه هیچ حدی برای ریختن ندارم یا مثلا سی بار میرم اشپزخونه ولی لیوان روی میزو نمیبرم همون موقع جمع نمیکنم بعد یهو 5 ساعت باید وقت بزارم جمع کنم البته من فقط ریخت و پاشم کثیف نیستم 

فقط لطف خدا

من الان خونم جارو میخوام کف اشپزخونم تمیز کاری میخواد یخچالم اتاقم ظرف دارم غذا نپختم ههههههههه حرف دلسرد کننده بهم نزنید خیلی کم تجربم تو خونه داری

عضو قدیمی نی نی سایت بودم تازه کار حسابم نکنید    
من خونمم خیلی کوچیکه سریع کثیف میشه شایدم خودم شلختم نمیدونم اما هرچی هست دوست ندارم زندگیم اینجور ب ...

عزیزم میفهمم چی میگی، ولی بخاطر حرف مادرشوهر جاری و خواهرشوهرت که شده گاشو، هندزفری بزن یه آهنگ شاد بزار شروع کن انرژی میگیری