2777
2789

بچه ها ساعت ۱ امروز باید برم سونو ک ببینن قلبش تشکیل شده یا نه

واسم دعا کنید

من تو این چیزا خیلی ضعیفم قطعا دق میکنم 

دیشب تا صبح خواب راحت نداشتم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا ک امروز میشنوی ولی دکترا میگن تا12هفته هم وقت هست واسه تشکیل قلب 

یعنی ممکنه جنین تشکیل بشه ولی ضربان نداشته باشه؟؟

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
آخه هفته۶ رفتم فقط ساک و زرده بود

خوب بود رفتی من راحت 9هفته رفتم زود به آدم استرس وارد میشه

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
آخه هفته۶ رفتم فقط ساک و زرده بود

چقدر به خودت استرس میدی😐😐

منم بارداری اولم ۶ هفته و ۶ روز رفتم فقط زرده و ساک بود تازه گفت ساک نامنظمه حاشیه ش😖😖

۸ هفته و ۶ روز رفتم اوکی بود همه چی 

ان‌شالله حالش خوبه نینی شما هم❤❤❤

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خوب بود رفتی من راحت 9هفته رفتم زود به آدم استرس وارد میشه

آره دقیقا از اون روز ی چشم اشکه یکیش خون

چقدر به خودت استرس میدی😐😐 منم بارداری اولم ۶ هفته و ۶ روز رفتم فقط زرده و ساک بود تازه گفت ساک نا ...

فدای تو عزیزم

التماس دعا

فدای تو عزیزم التماس دعا

برای سلامتش یه چیزی نذر کن حتما

ان‌شالله خوشحال خبر سالمتش رو بیاری

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊