2777
2789
عنوان

تورخدا انقدر راجب جن تاپیک نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیشب راحت نتونستم  بخوابم انگاری مجبور بودم بخونم😒😒😒 یه جورایی بین دو حالت بودم خواب وبی ...

😂😂😂😂😂😂دقیقا انگار مجبورمون کردن البته من نمیرم تو تاپیک عنوانو ببینم از صفحه خارج میشم ب کل

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
ترسو تویی ک‌بجا کار کردنو پول دراوردنو مردونگی کردن،توو سایت زنونه ای و خاله زنک بازی درمیاری،خجالت ...

خیلی ها حالشون از من بهم میخوره و خیلی ها هم از فردی مثل من لذت میببرند و این موضوع در مورد تو هم صدق میکنه 👍

با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...
😂😂😂😂😂😂دقیقا انگار مجبورمون کردن البته من نمیرم تو تاپیک عنوانو ببینم از صفحه خارج میشم ب کل

ن من خودگیری دارم میخونم ولی دروغ چرا میترسم

دیشب ن تونستم بخوابم ن تونستم نخوابم. خوابم کوفتم شد😶😶😶😶

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
خیلی ها حالشون از من بهم میخوره و خیلی ها هم از فردی مثل من لذت میببرند و این موضوع در مورد تو هم صد ...

حالا جدا از بحث جن ،هدفتون از اومدن ب این سایت چی هست برادر؟