2777
2789
عنوان

تورخدا انقدر راجب جن تاپیک نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 78 پست

همیشه بسم الله بگو و سوره ی جن رو بخون که ترست بریزه هر جا قدم میذاری بسم الله بگو

منم میترسم عنوان ببینم نمیرم داخل تاپیک بعضی وقتا عنوانو ک می بینم تو حمام سرمو با چشای نیمه باز میشورم از ترسم😂😂😂

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی جن دیگ ترسناکه الان اسمشو میارم موهای تنم سیخ میشه😑

جن هم عین خودمونه فقط جسم فیزیکی ندارن و انرژی هستند...اتفاقا جن های بسیار مهربان و خوب هم داریم که جن های مسلمان نام دارند

با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...

حالا کجا کی زده لینک بده من خیییلی دویت دارم اصلا هم نمیترسم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
همیشه بسم الله بگو و سوره ی جن رو بخون که ترست بریزه هر جا قدم میذاری بسم الله بگو منم میترسم عنوان ...

منم دیشب راحت نتونستم  بخوابم انگاری مجبور بودم بخونم😒😒😒 یه جورایی بین دو حالت بودم خواب وبیداری

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
انصافا خانما شما خیلی ترسو هستیناااا...

ترسو تویی ک‌بجا کار کردنو پول دراوردنو مردونگی کردن،توو سایت زنونه ای و خاله زنک بازی درمیاری،خجالت بکش از وجود خودت 

حالم بهم‌میخوره از امثال تو