2777
2789
عنوان

لنز رنگی

120 بازدید | 16 پست

من یه دوستی داشتم واسم لنز میخرید هر بار رنج قیمت ۴۰ ت فصلی و یکساله ۵۰ت 

باباش تو بازار تهران بود 

الان دیگه در دسترسم نیست اون بنده خدا ، دنبال لنز رنگی هستم با قیمت ارزون . نه از اینا که دویست سیصد چهارصد میفروشن 🤣😁 

آیا کسی میدونه از کجا باید بخرم و چه مارکی ؟ 

نمیخوام چشمام کور بشه ها . یه چیز درست و حسابی باشه ولی قیمتشم درست و حسابی و خوب باشه نه گرون 

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان با این قیمت میتونی از این یه بار مصرفا بگیری

آخه این دوستم از بازار تهران قیمت خرید میگرفتم واسم دو ماه پیش ...

خیلی نگذشته که .

من خیلی لنز دوس دارم ولی میترسم تو میزاشتی واست سخت نبود

من عااااشق لنزم .  دوران نوجونیم که وحشتناک لنز میزاشتم .دائم تو چشمم بود . باهاش میخوابیدم . میافتاد زمین باز میزاشتم تو چشمم ! چندین روز میموند تو چشمم . همه کار میکردم ! بعد یه بار لنز تو چشمم پاره شد چند روز مونده بود نصفش تو چشمم خودمم نفهمیده بودم . بعد چشمم به شدت عفونت کرد و داشت کور میشد . دکتر گفت اگه یه بار دیگه بزاری کور میشی . ترسیدم و سالها نزاشتم . تا عروسیم . واسه عروسیم گذاشتم هیچیم نشد دوباره گیر دادم به لنز ول کنش نیستم حالا 😅😊 ولی این بار دیگه بهداشت رو رعایت میکنم . طولانی مدت نمیزارم و این حرفا ... 

من راضیم والا . سختمم نیست . هیچیمم نشده ... 

خب قشنگِ آدم کلی تغییر میکنه چشما درشت تر نشون داده میشن و ... 

من شخصا خیلی دوست میدارم 

فرش لوک شنیدم خوبه امتحان نکردم ارزونم هست ۷۰ ۸۰ هزاره قیمتش

ااا ایول برم داروخونه اینور اونور بپرسم ببینم کجا میتونم پیداش کنم . خدا خیرت بده

عهههه!!!! واقعا؟؟؟  برو از عمده فروشی بگیر😕

اوهوم خودم جایی نمیشناختم واسه همین پرسیدم دیگه ... 

از بدشانسی من ، فکرشم نمیکردم که یه روز اینجوری لازمم‌بشه و این دختر نباشه ، وگرنه ظرفشو نگه میداشتم یادم بمونه مارکش چیه یا شماره تلفنی چیزی میگرفتم از کسی که این ازشون گرفته . خودم مستقیم ازش بگیرم 

من عااااشق لنزم .  دوران نوجونیم که وحشتناک لنز میزاشتم .دائم تو چشمم بود . باهاش میخوابیدم . م ...

واییییی منم عاشق لنزم ولی واقعا چ دل و جراتی داشتی خدا بهت رحم کردع مرسی ک بهم انرژی دادی فردا منم برم بخرم😂

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
واییییی منم عاشق لنزم ولی واقعا چ دل و جراتی داشتی خدا بهت رحم کردع مرسی ک بهم انرژی دادی فردا منم ب ...

😅🤣بچه بودم دیگه ! چی بگم والا یه کارایی میکردم دوران نوجونیم الان فقط و فقط میگم‌ خدا بهم رحم کرده هیچ بلایی سرم نیومده ..

عزیزدلی 😘🌹 

من لنزام همش از صد به بالاست ولي متاسفانه نميتونم بزنم همش ميترسم بره پشت پلك فوبيا كرفتم جون قبلا همش يك بار مصرف ميزدم اينجور شدم از اون به بعد فقط مارك اصلي اونم روز عروسيم زدم فقط ٣ تا دارم نزدم اما ميخوايي لنز خوب بگيري مارك بلا بگير خيلي عالييييه ١٥٠ تومنه 

دهب هم خوبه دو روعه ١٩٠ تومن فكر كنم

😅🤣بچه بودم دیگه ! چی بگم والا یه کارایی میکردم دوران نوجونیم الان فقط و فقط میگم‌ خدا بهم رحم کرده ...

ایجان ارع واقعا خدا خیلی رحم کرده 😂😂فداتشم 

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
من لنزام همش از صد به بالاست ولي متاسفانه نميتونم بزنم همش ميترسم بره پشت پلك فوبيا كرفتم جون قبلا ه ...

اگه از این گرونا بگیرم وُسعَم نمیرسه چندتا و چند رنگ بگیرم آخه 😅😊 اینجوری فقط یدونه باید بخرم با همون بسازم ... 😊😁 

نترس واقعا هیچی نمیشه . اگه چشمتو نمالی که نمیره پشت پلکت عزیزم . 

مرسی از معرفی مارک .

اگه نتونم ارزونترشو پیدا کنم از همینایی که گفتی میرم میخرم 😘🌹