2777
2789
عنوان

این که میگن باید بسوزی و بسازی چقدر از نظر شما درسته ?

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 24 پست

واقعا باید کی بفهمیم الان وقته طلاق هست....

ادم نباید به یک قوره سردیش بشه با یک مویز گرمیش....تو هرزندگی دعوا هست مشکلات هست....هیچ مردی ایده ال نیست....همه زوجین گاهی وقتها دلشون شکسته.....

ولی اینها دلیل میشه برای طلاق؟

ملاک و معیار طلاق چیه؟

یک اول باید بفهمیم چقدر مشکلات پیرامونی روی این قصیه اثر گذاشته مثلا مشکلات مالی اگر این موارد موثر هست در تنفرتان ازشوهر الان وقت طلاق نیست

اگر خود زوج هم مقصر هست در بروز مشکلات و به ان واقف هست الان وقت طلاق نیست

اگر تاحالا مشاوره نرفتی برای حل مشکلاتت وقت طلاق نیست

اگر همه راه های که در تاپیکهای قبلی مطرح کردیم رو تا الان کامل اجرا نکردی الان وقت طلاق نیست

اگر .....

پس کی وقت طلاقه؟وقتی که شوهرت کمتر از یک سوم ملاکهای همسر ایده الت رو داره و شرایط زندگی بعذ طلاقت از الان بهتره...پس دو تا پارامتر هست یک ملاک های همسر ایذه ال و منصفانه قصاوت کردن دوم به زندگی بعد طلاق هم فکر کردن.....

ولی اصلاح مشکلات من فکر میکنم بهتر باشه  برای خود آدم

ی سری مشکلات اصلاح میشن که خب آره باید براشون وقت گذاشت

ولی ی سری چیزا درست شدنی نیست فقط وقت تلف کردنه

منظورم هم کلیه 

نه فقط زندگی مشترک

کلا مشکلاتی ک بخواد ادمو بسوزونه تهش حتی درست هم بشن حال خوبی برای اون آدم باقی نمیذارن مگر طرف خیلی سرسخت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره تا تعریف از سوختن و ساختن چی هست اما عمدتا انسان های ضعیف میسوزن و میسازن انسان های قوی میجنگن برای خوشبختی چون خقشون رو بهتر از این میدونند لذا سعی کنید قوی باشید و برای بهتر شدن بجنگید

بستگی داره تا تعریف از سوختن و ساختن چی هست اما عمدتا انسان های ضعیف میسوزن و میسازن انسان های قوی م ...

من امشب دیگه از ناراحتی خوابم نمیبره

ما توی فامیلمووووون  طلاق نداشتیم 

همیشه هم شعار سوختن و ساختن از قدیم بوده

سخته بشنوی, دو نفر بعد از بیست سال دارن جدا میشن😢😢😢

بستگی داره تا تعریف از سوختن و ساختن چی هست اما عمدتا انسان های ضعیف میسوزن و میسازن انسان های قوی م ...

به نظر شما مردها هم از جدایی آسیب می پذیرند? 

به هر حال کلی خاطره و عکس و فیلم هست 

توی فیلم های عروسی دیگران هستند 

توی آلبوم های دیگران..

واقعا همین طور اگه خدا بخواد و موقعش باشه خودش مشکلاتو واست حل می کنه و آرامش میده مثلا الانه خواهر شوهر من که ۳ ساله از شوهرش جدا شو زندگیش روبه راه شده یا برادر شوهرم که ۴ ساله جدا شده از این چاه در می اید تو اون چاه یا همین جاری سابقم   زندگی پر از مشکله باید صبر کنی دنباله راه حل باشی نه فرار من خودم تو زندگی مشترک خیلی مشکل داشتم چند بار فکر جداشدن زد به سرم که بخاطر بچهها و پدر و مادرم نشستم سر جام و الانم از زندگیم راضیم و خدا رو شکر می کنم که زندگیمو خراب نشد عم و عصه مدت داره تا تموم نشه نگ خوشی رو نمبینی باید مدتش بگدره  پس صبر و صبوری و شکر نعمتهای دیگر خداوند می تونه چاره ساز باشه

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
به نظر شما مردها هم از جدایی آسیب می پذیرند?  به هر حال کلی خاطره و عکس و فیلم هست  توی ...

بله اسیب میبینند.هر انسانی یک سوم شخص وجدان داره در نهادش مشابه فیلم فایتر ....ولی مردها با توجه به ذاتشان جنگجوتر از بانوان هستند سریع نسبت به مشکل یا راه حل پیدا میکنند یا باهاش میسازن یا بی خیال میشند و سازگاری جالبی با مشکلات دارند لذا از زنها راحت تر با مشکل برخورد میکنند چون ذات مردها عملگراست و اگر نتونه حل کنه خیلی زود وفقپذیر میشه

نه موافق نیستم با سوختن و ساختن...هر چیزی تا حدش خوبه نه به حدی که خودت فراموش بشی تحقیر بشی و تخریب بشی بعد به زندگی همچنان ادامه بدی...ولی طلاق هم راه های خودشو داره به نظرم یه زن باید اول خودش روبه یه جایی برسونه که بعدا وبال گردن پدر و مادرش نشه بعد نتونست خفت و خواری رو تحمل کنه جدا شه