2777
2789
عنوان

تنهایی ازار دهنده

310 بازدید | 30 پست

من یه جوون نصبتا مقید هستم که تو سن 26 سالگی و با اینکه واقعا تا حالا پامو از چارچوبای خودم فراتر نذاشتم احساس میکنم ازدواج برام شده یه دیوار خیلی بلند که از دیدنشم وحشت میکنم اما دلم یه همدم میخاد شما بگید چیکار کنم؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هر چقدر میشکنیم باز نمک ها دارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ازدواج نکردی مردا که منتظر نمیمونن خواستگار بیاد هر وقت ارداه کنن ازدواج میکنن

اخه وقتی رفتارای خانومای اطرافمو با خودمو خونوادم مقایسه میکنم بیشتر میبینم ازدواج براشون یجور معاملست تا یه پیوند عاطفی 

اصلا هم اینجوری نیست . کلی دختر خوب قانع هست . چند تایی بد سر راهت بوده نباید بگی همه اینجوری اتد&nb ...

نمیدونم واقعا برام سخت شده احساس میکنم توی حباب زندانی شدم و کسی منو درک نمیکنه

بگرد بازم دختر خوب پیدا میکنی که با شرایط خودت بخوادت . همزمان تلاشم کن تو این اوضاع خراب گلیمتو از اب بکشی بیرون . همونجوری که شما نگرانی از توقع دخترها . خیلی از دخترام نگران شرایط مالی و جهیزیشون هستند . اونا خیلی خوب درکت میکنتد انشالله بعدها دوتایی بسازید باهم زندگیتون 

شما پرتوقع ها به تورت خورده وگرنه اکثرا خانمای نی نی سایت من از حرفاشون و خاطراتشون فهمیدم توقع زیر ...

من امشب واقعا دلم گرفته بود این سایت رو شانسی پیدا کردم