2777
2789

خانومایی که بخیه زایمان طبیعیشون باز شده چیکار کردن تا اوکی شد!؟

من ۸ روزه زایمان کردم از روز ۶ بخیه هام ریخت امروز دیدم سه تا از بخیهام دقیقا روی نقطه پرینه ام بازه نمیدونم بسته میشه یا همینجوری میمونه تا گوشت اضافه بیاره؟؟؟ شنبه باید دکترم ببینه ولی تا شنبه طاقت نمیارم

مبارک باشه مامان شدنتون

کدوم بیمارستان بودین

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بود زایمان طبیعی؟؟ به چشم فشار میاد؟؟

خیلی بد از جهت دردی که داشتم . ولی خیلی خوب که زود سرپا شدم . اره من چشمم یکم ضعیف بود الان احساس میکنم یکمی ضعیف تر شده

خیلی بد از جهت دردی که داشتم . ولی خیلی خوب که زود سرپا شدم . اره من چشمم یکم ضعیف بود الان احساس می ...

دردش چجوریه؟ خیلی برام سواله واقعا نمیتونم تصوری داشته باشم. شما قبل زایمان تصوری از دردش داشتید یا کاملا ناشناخته و جدید بود؟

تو رابطه عجله نکن میگن دو ماه باید صبر کنید تا واژن شل نشه

نه اصن فکرشم نمیتونم کنم‌قبل دو ماه شروع کنم . چون خیللللی استخونای اهیانه ام درد میکنه جوری ک نمیتونم بشینم . فقط ناراحتم ازین که بینش باز نمونه خیلی بد میشه اگه همینجوری باز بمونه

دردش چجوریه؟ خیلی برام سواله واقعا نمیتونم تصوری داشته باشم. شما قبل زایمان تصوری از دردش داشتید یا ...

کاملا ناشناخته و کاملا وحشت اور. جوری که حس‌میکردم رگای مغزم میترکه