2777
2789

چی

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتون با دیگران مقایسه تون میکنه!!!! ؟؟

آها. نه اینجوری نیست 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
شوهرم من الان چند ماهی میشه اینجوری شده حتی ترشی رو هم مقایسه میکنه و میگه مال خواهرم خیلی خوشمزه تر ...

بگو برو مال خواهرتو بخور

من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه

اول منصفانه نگاه کن ببین شاید حق داره مثلا خواهرش چه میدونم شور درست میکنه برای شما مثلا بیشتر مزه سرکه میده بدش میاد ، روی خودت کار کن ، اما اگه دیدی نه این مقایسه بوی بهونه گیری داره بگرد ببین مشکل از کجاست ، اینجا هیچ کس از زندگی شما خبر نداره نمی دونه چی شده چه اتفاقی افتاده با تعریف کردن هم درست نمیشه چون اینجا و هر جا شخص جلوی دیگران وقایع رو با دید خودش بازگو میکنه و چه بسا با وجود آگاهی از خطاهای خودش اونا رو سانسور میکنه تا دیگران در مجازی بهش حق بدن