2777
2789

میگه اگر کسی بخواد زن دوم بگیره لزوم نداره زن اولش ناقص باشه. کامل باشه هم میشه

چقد زر میزنه این یارو

فقط اون زنه که پشت میز نشسته و چادری نیس خوبه

پیر شدم پیر تو ای جوونی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای میخواستم تاپیک بزنم الان .اه حالم بهم خورد از همشون بغیر از خانومه ک مانتوییه

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

مرسی گفتی شبکه رو زود عوض کردم😂😂😂شوهرم میگه چته میگم هیچی اخبارگوش کنیم

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
مرسی گفتی شبکه رو زود عوض کردم😂😂😂شوهرم میگه چته میگم هیچی اخبارگوش کنیم

😂😂😂😂😮خوب کردی😉😂

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
اره بابا ینی چی مردا چن تا زن داشته باشن پس خانوما هم باید چن تا شوهر داشته باشن😑این حق مسلم ماس ...

وای فشارم رفته بالا

مردا کم رو دارن،چرندیات اینام پرروترشون میکنه 

دیدی نذاشت دختره حرفشو بزنه